Cazare Hotel Nidri Bay 3* - Vacanta in Lefkada, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 19 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA SUPERIOARA MOUNTAIN VIEW17.09 – 15.1026.06 – 22.07
27.08 – 16.09
23.07 – 26.08
Loc in camera dubla 19 34 52
Loc in camera tripla 16 26 40
Copil cu virsta 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
DUBLA SUPERIOARA
SEA VIEW
17.09 – 15.1026.06 – 22.07
27.08 – 16.09
23.07 – 26.08
Loc in camera dubla 27 41 59
Loc in camera tripla 21 30 45
Copil cu virsta 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 2 3 4

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in cosmopolita statiune Nidri, de pe coasta estica a insulei, in zona portuara, foarte aproapte de mare. Capitala, Lefkada Town, este la 14 kilometri. Nidri este o destinatie de vacanta pitoreasca si plina de viata, cu un port foarte cautat de proprietarii de yahturi. Muntii indepartati, dincolo de apele calme si limpezi, insulele Meganisos, Maduri si Sparti, dar si celebra Skorpio - care i-a apartinut armatorului grec Aristotelis Onnasis, creaza o atmosfera linistita si fermecatoare. Plajele, amestec care nu deranjeaza de nisip, pietris si petice de iarba, au sezlonguri si umbrele pe care le poti folosi contra cost sau daca faci consumatie la barul care le detine. Centrul statiunii, cu baruri, restaurante si magazine pentru toate preferintele este la cateva minute de mers pe jos. Aeroportul Aktio din Preveza se afla la aproximativ 30 de kilometri de statiune. De la aeroport se poate ajunge pe insula cu autobuzul sau cu taxiul.
Facilitati hotel: Resortul, cu doua etaje, are receptie, inchirieri auto, fax/copiator, transfer aeroport (cost suplimentar), terasa, bar, snack bar, piscina exterioara, sezlonguri contra cost. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil in toate spatiile. De asemenea, hotelul are parcare gratuita.
Facilitati camere: Camerele au balcon, aer conditionat (cost suplimentar), chicineta, frigider, televizor, baie cu cada sau dus, acces la internet Wi-Fi. Lenjeria de pat este schimbata o data pe sejur.
Website hotel: http://www.nidribaystudios.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!