Cazare Hotel Garden View 3* - Vacanta in Paralia Katerini, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 16 Euro

4.00 / 5 din 7 voturi | Acorda o nota
Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
STUDIO STANDARD08.09 – 30.0926.06 – 06.07
25.08 – 07.09
07.07 – 24.08
Loc in camera dubla 16 20 23
Copil cu virsta 0 – 4.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil cu virsta 5 – 11.99 ani 8 11 12
Loc in camera tripla 14 16 20
Numar minim de nopti 5 5 5

Despre hotel

Localizare: Vila Garden View este situata la 300 m de plaja, la 70 km de orasul Salonic si la circa 90 km de aeroportul Makedonia din Salonia
Facilitati hotel: Hotelul este nou si modern, fiind terminat la inceputul anului 2019. Are in compozitia sa 16 camere pentru cate 2 si 3 persoane. Oaspetii hotelului au acces la internet Wi-Fi. In apropierea hotelului se gaseste o parcare.
Facilitati camere: aer conditionat (contra cost), TV, frigider si chicineta utilata complet, grup sanitar cu dus, uscator de par, balcon

Website hotel: http://www.wavetravel.gr/en/hotel/garden-View

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Bilete Avion Grecia

Rezerva acum!