FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Diaporos 3* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 47 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Camera dubla Classic Garden view01.06 – 10.06
11.09 – 30.09
11.06 – 20.06
01.09 – 10.09
21.06 – 31.08
Loc in camera dubla 47 57 64
Numar minim de nopti 3 3 4

*Pentru alte tipuri de camere si alte tipuri de masa, va rugam sa ne contactati.

Despre hotel

Localizare: situat în apropiere de centrul orașului Vourvourou, și numai 2-3 minute de mers pe jos de la plajă. Zona este linistita, cu un mediu natural bogat și ape curate, o alegere excelentă pentru vacanța de vară. Diaporos se află la mai puțin de 100 km de Aeroportul Salonic și la mai puțin de 115 km de centrul orașului Salonic. Satul Neos Marmaras este la 28 km, iar satul Agios Nikolaos se află la 13 km.
Facilitati hotel: restaurant tradițional, zonă de grătar, zonă de joacă, parcare gratuită. Băuturi și cafea sunt servite la bar pe tot parcursul zilei, iar mâncăruri grecești pot fi savurate la restaurant.
Facilitati camere: Camerele spațioase de la Diaporos au aer condiționat, frigider și un TV. Balcoanele private oferă vedere la grădina din jur.
Website hotel: http://www.hotel-diaporos.com

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!