FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Martha Hous 4* - Vacanta in Halkidiki - Sithonia, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 39 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Studio standard01.05 – 31.05
01.10 – 15.10
01.06 – 19.06
11.09 – 30.09
20.06 – 09.07
21.08 – 10.09
10.07 – 20.08
Loc in camera dubla 39 61 68 84
Loc in camera tripla 35 55 62 76
Copil 7 – 12 ani 20 31 34 42
Numar minim de nopti 3 5 5 5

*Pentru alte tipuri de camere si alte tipuri de masa, va rugam sa ne contactati.
*Copil 0 – 7 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti.

Despre hotel

Localizare: Martha's Haus este inconjurat de maslini si pomi fructiferi, fiind la o distata de 80 km de aeroportul din Salonic si la 500 de metri de statiunea Gerakini, cu taverne, magazine, baruri.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie (07.30-00.00), lobby, camera de bagaje, gradina, ATM, parcare in limita locurilor disponibile, internet WI-FI (gratuit), restaurant principal, restaurant a la carte, snack bar, piscina exterioara, bar la piscina, piscina pentru copii, plaja cu nisip si pietricele, loc de joaca pentru copii, camera de jocuri, terenuri de volei, baschet si tenis de masa si biliard.
Facilitati camere: Hotelul are 49 de camere dotate cu: TV satelit, aer conditionat, uscator de par, radio, telefon si mini bar.
Website hotel: http://www.marthashaus.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!