×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

5 filme care te vor convinge sa mergi la Roma

Roma, o capitala moderna, plina de viata, dar si o metropola incarcata de vestigii istorice, este un loc feeric pe care trebuie sa il vizitezi macar o data in viata! Bisericile celebre, Colosseumul, restaurantele traditionale si mancarea excelenta, muzica si romantismul orasului ar trebui sa fie de ajuns sa te convinga sa rezervi un city-break, insa, daca toate acestea nu te-au atras inca, atunci iti recomandam sa vizionezi urmatoarele filme, ce te vor face sa te indragostesti de acest oras:

Talentatul domn Ripley

2

Bine-cunoscutul thriller nu se foloseste numai de peisajele minunate ale orasului pentru a te atrage, ci si de viata personajelor principale, concentrand povestea acestora. Incearca sa gusti si tu din stilul de viata al localnicilor, vizitand Piazza Navona cu minunata fantana a celor 4 rauri si cu obeliscul egiptean imbogatind centrul acesteia, sau Piazza Lovatelli, cu restaurantele si cafenelele pitoresti!

Vacanta la Roma

3

Filmul care a lansat cariera iubitei actrite Audrei Hepburn si care a promovat turismul in Roma mai bine ca oricare altul, Vacanta la Roma, prezinta o poveste de dragoste centrala, ce isi are actiunea bazata in centrul orasului. Daca il veti viziona, cu siguranta va veti indragosti de stradutele stramte, brazdate cu cafenele, si va veti dori sa petreceti macar o dimineata, bucurandu-va de o cafea in acest scenariu iconic!

Ingeri si demoni

4

Dupa incredibilul succes al cartilor “Codul lui DaVinci” si “Ingeri si Demoni”, Hollywoodul a decis sa puna in scena actiunea acestora, iar cea de-a doua carte a fost transformata intr-un film excelent, ce pune un foarte mare accent pe vestigiile Romei, pe uimitoarele sale biserici si institutii religioase. Mergi si tu si admira cladirile antice din Roma!

Ocean’s Twelve

5

Un film de actiune, cu actori foarte bine cunoscuti, ce pune in scena zone faimoase ale Romei, cum ar fi Galeria Nationala de Arta Moderna sau Pantheonul. Inarmeaza-te cu aparatul foto si exploreaza zonele cele mai frumoase ale orasului!

Mananca, roaga-te, iubeste

6

Simpla idee a acestui film ar trebui sa te convinga sa iti faci bagajele si sa pleci la Roma! Bazat in intregime pe frumusetea de a calatori, filmul te va imbia sa degusti preparate traditionale ale bucatariei italiene, dar cu siguranta vei dori sa gusti faimoasa inghetata de la Il Gelato di San Crispino sau sa petreci o seara de neuitat la restaurantul “La Pergola”!
 

Rezerva acum!