×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Pana la 50% reducere la sute de vacante - Targul de Turism online

Poate ca stii de ani buni ca Europa Travel ofera cele mai mari reduceri si cele mai spectaculoase tarife la final de februarie, in perioada Targului de Turism. Iar in anul de gratie 2023, acum, cand suntem asaltati de preturi mai mari, de dobanzi mai mari, o perioada de reduceri la vacante este mai importanta decat oricand - pentru ca este momentul in care faci niste economii si poti cumpara vacante ieftine. Iar Europa Travel vine cu desaga plina cu toate produsele sale - circuite cu avionul, circuite cu autocarul, sejururi in Grecia, Bulgaria si Turcia, iar reducerile ajung chiar si pana la 50%, in cazul unor circuite cu avionul.

In primul rand, trebuie subliniat faptul ca perioada de preturi promotionale se desfasoara in perioada 23 - 26 februarie 2023, deci, doar 4 zile!

In al doilea rand, tarifele promotionale sunt afisate doar online aici si pot fi rezervate fie on-line pe site, fie prin e-mail la office@europatravel.ro, fie la numarul de telefon 021-9407, fie pe whatsapp la 0723 153 702, fie direct in agentie - Strada Traian 246..

Deci, care sunt reducerile:

Circuite cu avionul, reduceri de de pana la 50%

E vorba de unele dintre cele mai populare circuite din portofoliul agentiei:

-Pelerinaj Israel, cu vizitarea celor mai importante locuri sfinte, cum ar fi Ierusalim, Bethleem, raul Iordan, Cana Galileeii sau Nazaret, are o reducere de 40% de la 1199 de euro la 749 de euro.
-Circuitul in Japonia, fix in una dintre cele mai frumoase perioade din an, cand Tara Soarelui-Rasare este literalmente inundata de culorile toamnei, are o reducere de 40%, de la 3499 de euro la 2099 de euro.
-Circuitul in Peru, unde, pe langa legendarul Machu Picchu, vor fi descoperite comori ale arhitecturii incase, dar si coloniale din Lima, Cuzco, Arequipa sau misterioasele linii Nazca care nu se vad decat din vazduh, are o reducere de 40%, de la 3999 de euro la 2499 de euro.
-Circuitul in insulele britanice (Anglia, Scotia si Irlanda), unde vei descoperi atat cele mai frumoase orase istorice ale zonei - Londra, Edinburgh, Dublin, Belfast, Windsor, dar si niste zone naturale absolut fascinante - de la dealurile Scotiei pana in zonele rurale ale „insulei de smarald” - Irlanda), are o reducere de 50%, de la 2699 de euro la 1399 de euro.
-Revelion la Paris - da, suna ciudat sa te gandesti deja la revelion, dar daca vrei sa prinzi un pret cu adevarat senzational, in conditiile in care nu stii cum vor mai evolua preturile in 2023, gandeste-te ca tariful este redus zilele acestea cu 50%, adica de la 1040 la 520 de euro.

Circuite cu autocarul - toate au 20% reducere

De ani buni, una dintre specialitatile Europa Travel este circuitul cu autocarul prin Europa. Acest gen de circuite a fost repetat de zeci, unele circuite chiar de sute de ori in ultimele decenii, asa ca sunt extrem de bine puse la punct pana la ultimele amanunte. In acest moment, Europa Travel organizeaza circuite cu autocarul in nu mai putin de 16 tari europene - din Franta sau Elvetia pana in mult mai putin cunoscutii Balcani, dar unde poti descoperi niste colturi absolut superbe, cum ar fi Macedonia de Nord, Muntenegru si Croatia.

Ei bine, toate circuitele cu autocarul, dar absolut toate au 20% reducere in aceasta perioada!

Ca idee de circuite, iata mai multe propuneri:

-Venetia si Nordul Italiei
- descoperi unele dintre cele mai frumoase orase ale acestei tari care este un muzeu in aer liber, Italia. Evident, pe langa perla coroanei, Venetia, vei descoperi Padova, un orasel aflat sub influenta Venetiei, Verona celor doi indragostiti Romeo si Julieta, Milano, eleganta capitala a modei mondiale, precum si multe alte orase. Tariful scade de la 395 de euro la 315 euro.
-Elvetia si Coasta de Azur - Elvetia este de asemenea o bijuterie - o combinatie de un peisaj de munte absolut incantator si orase istorice ca din cutie - Elvetia nu a mai cunoscut razboiul din 1848, asa ca orasele lor istorice au fost prezervate perfect. In plus, vei descoperi cea mai eleganta regiune a Frantei - fabuloasa Coasta de Azur. Pentru acest circuit, tariful scade de la 715 euro la 575 de euro.
-Praga - capitala Cehiei - este una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Este un circuit prin care nu vei descoperi doar celebrul oras istoric de pe malurile Vltavei, ci si numeroase alte perle ale Cehiei - tara cunoscuta pentru numarul de castele somptuoase ale nobilimii ceho-austriaco-germane. Pentru acest circuit, tariful scade de la 355 de euro la 285 de euro.
-Croatia - orasele istorice insirate pe Coasta Dalmata sunt absolut fabuloase. In plus, coasta este una dintre cele mai frumoase zone de litoral din Europa, unde munti spectaculosi parca se pravalesc in apele azurii ale Adriaticei. Pentru acest circuit, tariful scade de la 375 la 199 de euro.

Sejur Grecia - cu autocarul sau individual - reduceri de 30%

Stim ca unii dintre voi vreti sa calatoriti cu masina proprie, iar altii, mai comod, cu autocarul. Nicio problema, reducerile acopera ambele stiluri de calatorie.

-Iti doresti sa calatoresti cu autocarul?
Nicio problema, Europa Travel are o flota de autocare moderne, cu soferi experimentati si care stiu rutele spre Grecia foarte bine. In perioada promotionala, sejururile de 7 nopti cu transport inclus in Thassos (nu cred ca mai trebuie vreo prezentare), Evia (o insula mai putin turistica, dar la fel de verde si spectaculoasa) si Asprovalta (o statiune cu o plaja minunata aflata pe continent, aproape de Romania) incep de la 809 lei.
-Iti doresti sa calatoresti cu masina proprie? Nicio problema! Va oferim cele mai bune preturi - doar cazare timp de 7 nopti. Cazarile din Thassos, Evia si Asprovalta au preturi cu 30% mai mici decat in mod normal, incepand cu 134 de euro pentru 7 nopti.

Sejur Bulgaria - individual - reduceri de 20% de Paste si 30% pentru la vara

Bulgaria este aproape de Romania si majoritatea dintre voi preferati sa mergeti pana pe litoralul bulgaresc cu masina. Nicio problema, va oferim cele mai mici preturi pentru litoralul bulgaresc in conditii all-inclusive atat pentru Paste, cat si pentru vara.

Sejur Turcia - cu avionul (20% reducere) si cu autocarul (30% reducere).

Turcia a fost lovita in ultima luna de un cutremur catastrofal, care a dus la o tragedie fara margini - zeci de mii de oameni au murit sau au fost raniti. Dar zona turistica de litoral de la marile Mediterana si Egee sunt departe de zona calamitata (la sute de kilometri), asa ca in aceasta zona nu au fost inregistrate nici decese, nici daune materiale. Practic, cutremurul aproape ca nu a fost simtit in Antalya sau Bodrum. Asa ca puteti alege Turcia fara probleme si anul acesta.

Exista doua tipuri de pachete la hotelurile all-inclusive - zbor cu avionul sau transport cu autocarul

-Sejurul cu autocarul va este oferit la celebrele hoteluri all-inclusive de-a lungul intregii coaste a Marii Egee - Bodrum, Marmaris si Kusadasi. Preturile pentru 7 nopti de cazare incep de la suma de 209 euro pentru 7 nopti. Ai aici toate amanuntele:

-Sejur cu avionul -Litoralul turcesc este mai departe decat cel grecesc sau bulgar, asa ca pentru cei care prefera confortul unui de zbor de sub doua ore spre Litoralul turcesc, le oferim sejururi in care transportul este efectuat cu avionul. Ofertele acopera atat litoralul de la Marea Egee - Bodrum, Marmaris si Kusadasi, cat si Antalya, unde se afla o serie nesfarsita de hoteluri all-inclusive pentru toate gusturile. In cazul sejururilor cu avionul, tariful este redus cu 20% in aceasta perioada. Amanunte:

Circuite cu avionul peste mari si tari sau circuite cu autocarul in Europa? Sejururi in Bulgaria, Grecia si Turcia? Totul este la reducere doar acum, de joi pana duminica, in perioada 23 - 26 februarie 2023. Este momentul ideal pentru a alege o vacanta la un pret redus nelovit de inflatie.


Rezerva acum!