FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit 1 Decembrie - Lisabona 2021

Date plecare: 29.11.2021
Circuit cu avionul, 5 zile
Tarif/persoana: 525 Euro (loc in camera dubla)

Program

Ziua 1: BUCURESTI - LISABONA

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 18:30, pentru imbarcare cursa Blue Air cu destinatia Lisabona (zbor direct). Sosire in Lisabona la ora locala 23:00. Transfer la hotel Vip Executive Entercampos 4* sau similar. Cazare.

Ziua 2: LISABONA - tur de oras (inclus)

Mic dejun. Avem programat un tur de jumatate de zi cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Transfer si cazare. Dupa amiaza va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama.

Ziua 3: Ziua 3 (01.12.2021): LISABONA - excursie optionala Sintra - Cabo da Roca - Cascais - Estoril

Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost inclusa in patrimoniul universal UNESCO. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV - XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care dea lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (tarif informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 65 Euro/persoana).

Ziua 4: LISABONA - excursie optionala Obidos - Alcobaca - Batalha - Fatima

Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, inclusa in patrimoniul universal UNESCO. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 75 Euro/persoana).

Ziua 5: LISABONA - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber in Lisabona. Camerele se vor elibera in jurul orei 11:00 si vom avea timp liber pana in jurul orei 22:00 cand este programat transferul la aeroport. Se poate vizita Oceanariul aflat in zona noua a orasului. Langa Oceanariu se gaseste o zona de shopping, dar si multe restaurante. Plecare spre Bucuresti la ora 00:45 si sosire la ora 06:55 (in dimineata zilei de 04.12).

Informatii utile

• Grup minim: 20 persoane.
• Acte necesare: Pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate.
• Conditii de plata: La inscriere se achita un avans minim 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei.
• Conditii de calatorie in context Covid http://www.mae.ro/travel-conditions
• Unitatile de cazare sunt informative, acestea se pot modifica, nominalizarea se va face inainte de plecare.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor, siturilor arheologice si la obiectivele turistice, pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa opteze pentru camera single;
• Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

Tarife

Data plecare Tarif
29.11.2021 525 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 135 Euro
Reducere pentru a treia persoana (adult sau copil) in camera dubla cu pat suplimentar: 15 Euro

Servicii incluse

• Transport cu avionul Bucuresti - Lisabona si retur cu compania BLUEAIR (zbor direct);
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Vip Executive Entercampos 4* sau similar;
• Tur de oras de jumatate de zi in Lisabona cu ghid local;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport.

Nu sunt incluse

• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii); Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: sofe,ri, personal hotelier, ghizi): 20 Euro/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• Catering pe durata zborului;
• Excursiile optionale;
• Intrarile la obiectivele turistice;
• Taxele locale de oras (se achita personal la receptia hotelului 2.5 Euro/persoana/noapte, Lisabona).

Orar de zbor

• 29.11.2021 Bucuresti 21:15 - Lisabona 23:45 durata zbor 4h 30min
• 04.12.2021 Lisabona 00:45 - Bucuresti 06:55 durata zbor 4h 10min

Compania

Blue Air

Rezerva acum!