FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Africa de Sud si Safari in Parcul Kruger 2022 - 2023

Itinerariu: Johannesburg - Soweto - Pretoria - Parcul Kruger - Panorama Route - Sun City - Cape Town
Date plecare: 06.10.2022, 20.03.2023
Circuit cu avionul, 13 zile
Tarif 2899 2499 euro/persoana(taxe aeroport incluse)
Oferta Speciala! Reducere in valoare de 400 Euro
Campania de reduceri #SuperSale este valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 31.07.2022

Program

Ziua 1/2. Bucuresti - Johannesburg via Istanbul

Ora 20:00 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 22:00 pentru zborul catre Johanesburg, cu escala in Istanbul, compania Turkish Airlines. Sosire in Istanbul la ora 23:20, imbarcare la ora 01:35. Ora 10:20 aerizare la Johannesburg, numit si "Orasul de Aur", centrul financiar al continentului african. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Johannesburg.

Ziua 3. Johannesburg - Soweto

Mic dejun. Tur de oras la Johannesburg si la Soweto. Vom admira Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor, Carlton Centre si Muzeul Africa. Dupa amiaza, continuam cu Soweto, unde vom admira Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson, Biserica Regina Mundi si casa lui Nelson Mandela(vedere exterioara). Cazare in Johannesburg.

Ziua 4. Johannesburg - Pretoria

Mic dejun. Excursie optionala la Pretoria, capitala administrativa a Africii de Sud. Se poate vizita Muzeul Mapungubwe al Universitatii din Pretoria, Muzeul de Cultura Istorica si Muzeul Smuts din Irene, langa Pretoria. Cazare in Johannesburg.

Ziua 5. Johannesburg - Parcul Kruger

Mic dejun. Dimineata pornim catre Parcul National Kruger, una dintre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob. Parcul adaposteste elefanti, lei, crocodili, rinoceri, hipopotami, zebre, antilope, bivoli, gazele, girafe. Cazare, pranz si cina in lodge/camp in zona Parcului Kruger.

Ziua 6. Parcul Kruger - Game Drive

Mic dejun. Vizitarea Parcului National Kruger, imbarcandu-ne in jeep-uri de safari decapotabile. Kruger este considerat de multi drept cel mai renumit dintre parcurile nationale sud-africane. Aici sunt mai multe specii de mamifere decat in oricare alta rezervatie africana de vanatoare, iar studiile arata ca este parcul cu cea mai mare biodiversitate din lume. Aici vei simti magia enigmaticei incremeniri a Africii. Vei vedea cu ochii tai frumusetea cruda si nealterata care i-a vrajit atat de puternic pe primii vanatori si exploratori. Cu putin noroc veti putea vedea toate animalele din grupul Big Five. Cazare, pranz si cina in lodge/camp in zona Parcului Kruger.

Ziua 7. Panorama Route - Johannesburg

Mic dejun. Vom avea ocazia sa vedem una dintre cele mai spectaculoase rute panoramice, un drum ce ne va conduce, printre altele, la Canionul raului Blyde, una dintre marile atractii ale continentului african. Cazare in Johannesburg.

Ziua 8. Johannesburg - Sun City

Mic dejun. Plecam catre Sun City, o statiune luxoasa situatea la aproximativ 150 km nord-vest de Johannesburg, inconjurat pe o parte de o regiune muntoasa si pe alta de o regiune de savana cu tufisuri spinoase. Vizita optionala in Parcul National Pilanesberg. Cazare in Sun City.

Ziua 9. Sun City - Johannesburg - Cape Town

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Johannesburg pentru zbor catre Cape Town, capitala legislativa a tarii si unul dintre cele mai frumoase din lume. Intalnire cu reprezentantul local si scurt tur de oras. Cazare in Cape Town.

Ziua 10. Cape Town - Stellenbosch & Franschhoek

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala pe Drumul Vinului. Incepem excursia cu Stellenbosch este cel mai pitoresc orasel sud-african din provincia Western Cape. Este situat la circa 30 km de Cape Town, drumul Vinului Stellenbosch cuprinde 106 pivnite, iar noi vom savura o delicioasa degustare de vinuri la o podgorie. Ne continuam drumul viticol catre orasul Franschhoek, considerat capitala culinara a Africii de Sud. Cazare in Cape Town.

Ziua 11. Cape Town - Capul Bunei Sperante

Mic dejun. Vom vizita azi Peninsula Capul Bunei Sperante, trecand prin Hout Bay. Vom vizita coloniile de pinguini de pe plaja Boulders si Cape Point, unde se spune ca se intalnesc apele oceanelor Atlantic si Indian. Continuam drumul prin Muizenberg, spre Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch, gradina de renume mondial. Cazare in Cape Town.

Ziua 12. Cape Town - Bucuresti via Istanbul

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cape Town pentru imbarcarea pe zborul Companiei Turkish Airlines cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 16:50, sosire la Istanbul la ora 04:40.

Ziua 13. Istanbul - Bucuresti

Imbarcare in Doha la ora 07:00 si sosire in Bucuresti la ora 08:15.

Hoteluri

Johannesburg: Park Inn Sandton, 118 Katherine Street, Sandown, 2146 Johannesburg, sau similar;
Parcul Kruger: Sefapane Lodge and Safaris, Copper Road (Off R71), Phalaborwa, 1390, sau similar;
Sun City: Cabanas Sun City Hotel, R556, Sun City, 0316, sau similar;
Cape Town: Cape Town Lodge, 101 Buitengracht Street, Cape Town City Centre, sau similar;

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

• 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa (alb, bleu deschis, roz deschis).
• pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 30 de zile de la data returului din excursie, cu cel putin 2 pagini complet goale la intrarea in Africa de Sud, ATENTIE: nu se accepta pasaport temporar !
• copie a chitantei primita la plata taxei de viza de la banca Unicredit Tiriac.
• adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei si perioada concediului aprobat pe durata calatoriei in circuit / cupon de pensie/ extras de cont recent (minim 2000 USD sau echivalentul in RON sau EUR), traduse in limba engleza si legalizate la notar.
• in cazul copiilor adeverinta de elev si copie dupa certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student, traduse in limba engleza si legalizate la notar.
• copie dupa cartea de identitate.
• asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei.
• telefon de contact (indicat telefonul mobil).

Tarife

Data plecare Tarif
06.10.2022 2899 2499 Euro
20.03.2023 2899 2499 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 590 euro;
Copil sub 12 ani: 1699 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Johannesburg - Bucuresti si Johannesburg - Cape Town - Johannesburg via Istanbul, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Turkish Airlines;
• Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 4 nopti cazare cu mic dejun in zona Johannesburg la hotel de 3*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun, pranz si cina in zona Parcului Kruger in camp/lodge de 3*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Sun City la hotel de 3*;
• 3 nopti cazare cu mic dejun in zona Cape Town la hotel de 3*;
• ½ zi game drive cu jeepurile in Parcul Kruger cu ghid local;
• Taxa de intrare si ghid local in Parcul Kruger;
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz;
• Bilete de intrare la obiectivele turistice;
• Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

• Taxa de viza si procesare Africa de Sud: 58 euro/persoana, se poate modifica pana la obtinerea accesteia;
• Excursiile optionale;
• Taxe de oras, se achita local, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
• Asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate);
• Bacsis pentru sofer - se achita local (aproximativ 2 eur de persoana/zi);
• Alte servicii care nu au fost mentionate ca fiind incluse(taxele de rezervatie, se achita local, aproximativ 50 eur/persoana);

Orar de zbor

• Bucuresti - Istanbul: 22:00 - 23:20 / Istanbul - Johannesburg: 01:35 - 10:20
• Cape Town - Istanbul: 16:50 - 04:40_+1 / Istanbul - Bucuresti: 07:00 - 08:15
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Qatar Airways

Excursii optionale

Excursie Pretoria
60 euro/adult si 25 euro/copil 2-12 ani
Include: transport, ghid roman;
Parcul National Pilanesberg
79 euro/adult si 25 euro/copil 02-12 ani
Include: transport, bilet de intrare, ghid roman;
Drumul vinului
79 euro/adult si 40 euro/copil 02-12 ani
Include: transport si ghid roman;
Urcare cu telecabina pe Table Mountain
40 euro/adult si 15 euro/copil 02-12 ani
Include: bilet;
Grup minim excursii optionale 25 persoane.

Galerie foto

Rezerva acum!