Circuite avion
Circuit si sejur in Malaezia 2020

Itinerariu: Bucuresti - Doha - Kuala Lumpur - Malacca - Putrajaya - Kuala Lumpur - Cameron Highlands - Insula Penang - Langkawi - Doha - Bucuresti
Date plecare: 29.10.2020
Circuit cu avionul, 12 zile
Tarif: 1798 euro/persoana (taxele de aeroport incluse)

Program

Ziua 1. 29.10.2020. Bucuresti - Doha

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Otopeni la ora 10:20 pentru imbarcare pe zborul companiei Qatar Airways spre Doha. Decolare din Bucuresti la ora 12:20. Sosire in Doha la ora 17:55 si imbarcare la zborul spre Kuala Lumpur. Decolare la ora 19:40. Zbor in timpul noptii.

Ziua 2. 30.10.2020. Kuala Lumpur - Malacca

Aterizare in Kuala Lumpur la ora 08:05. Aici vom fi intampinati de reprezentantul local. Transfer de 2 ore la Malacca, cel mai vechi oras din Malaezia. Orasul a fost o colonie portugheza, olandeza si britanica. Odata ajunsi aici vom servi masa de pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza vom vizita: Piata Olandeza, Biserica lui Hristos (cea mai veche biserca protestanta din Malazia), Fantana, Turnul cu ceas, Templul Cheng Hoon Teng (cel mai vechi temple chinez din Malaezia), Poarta de Santiago, Biserca Sfantul Paul. Seara ne vom plimba de-alungul strazii Jonker, faimoasa pentru antichitatile care se vand aici. Cazare in Malacca la hotel Swiss Garden 4* sau similar.

Ziua 3. 31.10.2020. Malacca - Putrajaya - Kuala Lumpur

Mic dejun. Vom pleca cu autocarul spre Kuala Lumpur. Pe drum vom opri in Putrajaya, capitala administrative a Malaezia. Orasul a fost proiectat pentru a satisface nevoile populatiei in viitor. Orasul a fost proiectat respectand arhitectura islamica si natura din jur. Pe malurile lacului artificial Putrajaya se gasesc mai multe monumente precum: Perdana Putra (cladirea guvernului), Moscheea Putra care evoca Moscheea regelui Hassan din Casablanca si Monumentul Mileniului. Vom servi masa de pranz la un restaurant local. Vom continua traseul spre Kuala lumpur. Odata ajunsi, timp liber la dspozitie. Cazare la hotel Parkroyal 4* sau similar.

Ziua 4. 01.11.2020. Kuala Lumpur

Mic dejun. Dimineata vom pleca intr-un tur al capitalei Malaeziei, in care vom descoperi: Moscheea Nationala, Monumentul National, vechea Gara Centrala, Cladirea sultanului Abdul Samad. Vom vizita Piata Independentei, unde vom vedea una dintre cele mai vechi moschei din Kuala Lumpur - Moscheea Jamek si Palatul Regelui. La finalul turului vom face o ascensiune in Turnurile Petronas, simbolul orasului. Aceste cladiri de 88 de etaje au fost la un anumit punct cele mai inalte cladiri din lume. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Parkroyal 4* sau similar.

Ziua 5. 02.11.2020. Kuala Lumpur - Cameron Highlands

Mic dejun. Vom pleca spre Cameron Highlands, cea mai mare zona de plantatii de ceai din Malaezia. Situat la o altitudine de peste 1500 de metri, platoul este renumit pentru platatiile de ceai numeroase si temperaturile agreabile. Vom opri pe drum pentru a vizita cascada lata Iskandar si un piata de fructe si legume dintr-un sat. Dupa-amiaza vom vizita o plantatie si o fabrica de ceai. Cazare la Strawberry Park Resort 4* sau similar in Cameron Highlands.

Ziua 6. 03.11.2020. Cameron Highlands - Kuala Kangsar - Insula Penang

Mic dejun. Vom pleca spre Penang. Pe drum vom opri in orasul regal Kuala Kangsar. Aici vom admira Moscheea Ubudiah, Palatul Iskandariah si Istana Kenangan.Vom continua spre Insula Orang Utan, unde vom vizita unul dintre cele mai dezvoltate centre de conservare si rehabilitate a urangutanilor. Vom traversa unul dintre cele mai lungi poduri din lume si sosim in Penang, cea mai cunoscuta insula exotica de pe coasta de nord-vest a Malaeziei. Cazare pe insula Penang la Hotel Mercure 4* sau similar.

Ziua 7. 04.11.2020. Insula Penang

Mic dejun. Dimineata vom face un tur al orasului George Town. Vom vizita Fortul Cornwallis, cel mai bine conservat fort din Malaezia. Continuam cu Wat Chayamangklaram, un temple budist, unde vom putea admira a treia cea mai mare statuie din lume a lui Buddha intins (33 de metri). Vom continua cu templul birmanez Dhammikarma, cu o imagine a lui Buddha de 8,2 metri inaltime. Un alt obiectiv vizitat este Khoo Kongsi Clan o casa cu o multitudine de detalii realizate in lemn. Ultima vizita va fi la Debarcadere, considerate ultimele batioane ale vechilor asezari chinezesti de pe insula. De aici ne vom intoarce la hotel. Cazare pe insula Penang la Hotel Mercure 4* sau similar.

Ziua 8. 05.11.2020. Insula Penang - Langkawi

Mic dejun. Dimineata devreme, vom pleca spre port pentru imbarcare pe feribotul cu destinatia Langkawi. Transferul dureaza aproximativ 2:30. Langkawi este un arhipelag format din 99 de insule, situate pe coasta vestica a Malaeziei. Vom poposi pe insula principala si vom pleca impreuna cu ghidul local intr-un tur. Vom vizita Eagle Square, unde vom admira statuia vulturului de 12 metri. Vom opri la cumparaturi in Kuah Town si vom vizita Mormantul printesei Mahsuri. Vom continua cu plaja Black Sount Beach, cu vechiul debarcader de pescuit si o fabrica de batik. Transfer la hotel. Cina si cazare la Holiday Villa 4* sau similar Langkawi.

Ziua 9. 06.11.2020. Langkawi

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau puteti opta pentru excursie cu telefericul Langkawi, cel mai inclinat traseu de telecabina din lume. Cina si cazare la Holiday Villa 4* sau similar Langkawi.

Ziua 10. 07.11.2020. Langkawi

Mic dejun. Timp liber pentru la dispozitie pentru activitati individuale. Cina si cazare la Holiday Villa 4* sau similar Langkawi.

Ziua 11. 08.11.2020. Langkawi - Doha

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Seara transfer la aeroportul international din Langkawi pentru imbarcare la zborul Qatar Airways spre Doha. Deolcare la ora 18:40 si sosire in Doha la ora 23:25.

Ziua 12. 09.11.2020. Doha - Bucuresti

Imbarcare la zborul companiei Qatar Airways spre Bucuresti. Decolare din Doha la ora 07:15 si aterizare in Bucuresti la ora 11:20.

Informatii utile

• Grup minim 20 de persoane.
• Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 35 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Pasaportul temporar nu este valabil in Malaezia.
• In Malaezia, pentru cetatenii romani se ofera viza la sosire. Viza este valabila pentru 30 de zile. Cetatenii romani trebuie sa se asigure ca au cel putin doua pagini libere in pasaport.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
29.10.2020 1798 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif camera single: 1699 euro;
Tarif copil mai mic de 6 ani cazat in camera cu 2 adulti: 929 euro;
Tarif copil 6-12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 1065 euro.

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Kuala Lumpur, via Doha, compania Qatar Airways;
• Bilete de avion Langkawi - Bucuresti, via Doha, compania Qatar Airways;
• 1 noapte cu mic dejun in Malacca la hotel de 4*;
• 2 nopti cu mic dejun in Kuala Lumpur la hotel de 4*;
• 1 noapte cu mic dejun in Cameron Highlands la hotel de 4*;
• 2 nopti cu mic dejun in Penang la hotel de 4*;
• 3 nopti cu demipensiune in Langkawi la hotel de 4*;
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
• 2 mese de pranz la restaurante locale in Malacca si Putrajaya;
• Vizitele si excursiile prevazute in program;
• Transport autocar local conform programului;
• Bilete feribot Penang-Langkawi;
• Bilete de intrare la obiectivele turistice;
• Ghizi locali;
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport.

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se icheie odata cu contractul de comercializare a pachetului turisitc;
• Taxa turistica: 10 RM (aprox. 3 USD/camera/noapte) - se achita la receptia hotelurilor;
• Bacsis pentru sofer si ghizi locali: 5 USD/pers/zi (se achita local).

Orar de zbor

• Bucuresti - Doha : 12:20 - 17:55 (durata: 4h 35min)
• Doha - Kuala Lumpur: 19:40 - 08:05 (durata: 7h 25min)
• Langkawi - Doha: 18:40 - 23:25 (durata: 9h 45 min)
• Doha - Bucuresti: 07:15 - 11:20(durata: 5h 05 min)

Compania

Qatar Airways

Rezerva acum!