×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Fanar Residence 5* - Vacanta in Salalah, Oman 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Este situat in Hawana, Salalah; pe plaja. Localizat de-a lungul Oceanului Indian, la doar 18,7km de Wadi Ain Sahalnootsi la aproape 21km de Museum of the Frankincense Land. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la aproximativ 20km distanta.

Facilitati hotel: receptie, 3 restaurante, 3 baruri, 3 piscine exterioare, piscina pentru copii, parc acvatic, Spa, teren de tenis,tenis de masa, volei pe plaja, fotbal pe plaja, yoga, inchirieri de biciclete, sala de fitness complet echipata, club pentru copii.

Facilitati camere: aer conditionat, Tv, minibar, uscator de par, Wifi, halat si papuci.

Orar de zbor

Companie aeriana: Hisky

Bucuresti, Otopeni 07:00 – Oman, Salalah 14:00

Oman, Salalah 15:00 – Bucuresti, Otopeni 18:00

Informatii utile

Toți cetățenii străini pot călători în Oman în scop turistic, având posibilitatea obținerii vizei turistice gratuite din Aeroportul Internațional Muscat, pentru o perioadă de 14 zile.

Cetățenii români care doresc să călătorească în Oman au nevoie de viză de intrare, indiferent de scopul călătoriei, dacă dețin pașapoarte simple/simple electronice, cu o valabilitate de minim 6 luni de la momentul intrării în acest stat.

Cetățenii români pot aplica pentru viză online, accesând https://evisa.rop.gov.om.

Viza de scurtă ședere pentru posesorii de pașapoarte biometrice românești, pentru 14 zile, poate fi acordată la sosire pe Aeroportul Internațional Muscat și este gratuită.

Atenție! Au existat cazuri în care autorităţile locale nu au recunoscut paşapoartele temporare româneşti. Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute, cetăţenii români sunt sfătuiţi să evite utilizarea paşaportului simplu temporar în acest stat.

Indiferent de tipul de viză solicitat, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale

Rezerva acum!