×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Golden Beach 4* - Paste 5 nopti - Heraklion in Creta, Grecia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Eleftheriou Venizelou 191, 700 14, Grecia. Pozitionare GPS: 35.3117 N , 25.3983 E
Situat pe coasta de nord a Cretei, la cativa pasi de plaja, hotelul este la jumatate de kilometru de centrul statiunii Hersonissos, un loc al distractiei si turismului de masa, cu plaje frumoase trepidand de viata in sezonul estival, cu zeci de magazine, restaurante, cafenele, baruri si cluburi de noapte. Este, totodata, locul ideal pentru calatori pe intreaga insula, cu autoturismul sau cu autobuzul, de exemplu spre satele traditionale Koutouloufari, Piskopiano si Ano Hersonissos. Sau pana la cele doua parcuri acvatice, la CretAquarium-ul din Gournes, in capitala cretana, Heraklion, aflata la 25 de kilometri sau in superbul orasel Agios Nikolaos, la o distanta de 35 de kilometri. Aeroportul International Nikos Kazantzakis este la 28 de kilometri. Hersonissos are, in acelasi timp, singurul teren de golf din Creta. Tot de aici, agentiile organizeaza croaziere pe insula Dia si pe multe alte insulite si plaje din zona. In apropiere, se pot practica sporturi acvatice, exista doua cluburi de scuba diving,terenuri de tenis, volei pe plaja, bowling, ciclism montan organizat, calarie, bungee jumping, carting.
Facilitati hotel: resortul, cu 164 de camere, are receptie deshisa non-stop, lift, seriviciu de concierge, camera de bagaje, seif (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), pregatesc pachet de pranz  celor care pleaca in excursii, bilete la obiective turistice sau spectacole (cost suplimentar), minimarket, magazin de suveniruri, zona pentru fumatori, aer conditionat, incalzire, camere pentru familie, piscina pe acoperis cu sezlonguri si umbrele, prosoape pentru plaja/piscina, restaurant principal si a la carte situat pe plaja, meniuri cu diete speciale (la cerere), lounge bar si bar la piscina, zona de picnic, terasa si terasa la soare, gradina, acces imediat pe o plaja privata ( cost suplimentar). Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in tot hotelul. Turistilor le sunt puse la dispozitie mese de tenis si biliard (cost suplimentar). Animalele de companie nu au acces in hotel. Parcarea este posibila, gratuit, la o locatie din apropiere.
Facilitati camere: camerele au balcon mobilat, cu vedere la gradina sau la oras, aparat de aer conditionat, pardoseala de gresie/marmura, aparat pentru preparat ceai sau cafea, televizor, telefon, frigider, seif, apel trezire, acces gratuit la internet Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel.
- Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website hotel: http://www.goldenhotels.gr/

Orar de zbor

Data

Plecare

Ora

Data

Sosire

Ora

13.04.2023

Bucuresti OTP

07:30

13.04.2023

Heraklion

09:30

18.04.2023

Heraklion

16:20

18.04.2023

Bucuresti OTP

18:30

Rezerva acum!