×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Vasia Resort 5* - Paste 5 nopti - Heraklion in Creta, Grecia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: SENTIDO Vasia Resort & Spa este un complex situat în pitorescul sat Sissi, în Creta; hotelul este locul perfect pentru a explora orașele învecinate vibrante Malia și Hersonissos, satul tradițional Vrahassi, mănăstirea Sf. Gheorghe Selinari și orașul cosmopolit Agios Nikolaos. Distanta fata de plaja: aprox. 200 m
Facilitati hotel: 7 piscine în aer liber cu apă dulce, 5 restaurante și 5 baruri. Copiii se bucură de propriul lor spa, piscina, club si loc de joaca. Restaurantul principal Dionysos este deschis zilnic pentru micul dejun, prânz și cină. Specialități grecești și internaționale, aperitive, feluri principale si deserturi sunt găsite pe bufete extinse. Alte facilitati: sauna, masaj, hamam, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, patut pentru copii (la cerere), loc de depozitat bagaje, inchirieri de masini, biciclete, sala de conferinte. Este posibila parcarea privata in cadrul locatiei.
Facilitati camere: Cele 250 de apartamente opulente și camere elegante, de la Vasia Beach oferă mobilier elegant lucrat manual, baie spațioasă cu uscător de păr și articole de toaletă, și verandă mobilată, cu vedere la grădină sau la piscină.
Website hotel: https://vasiahotels.gr/

Orar de zbor

Data

Plecare

Ora

Data

Sosire

Ora

13.04.2023

Bucuresti OTP

07:30

13.04.2023

Heraklion

09:30

18.04.2023

Heraklion

16:20

18.04.2023

Bucuresti OTP

18:30

Rezerva acum!