×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Ramada Resort Lara 5* - Paste in Antalya - Lara, Turcia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: hotelul este situat la 300 de metri distanta fata de plaja si 15 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel: restaurant principal, 7 restaurante A’ la Carte (turcesc, pescaresc si barbeque pe plaja, spaniol Mexican-Tapas, asiatic, italian si unul de paste italiene intre orele 12-16 pentru sejur de 7-9 nopti, o rezervare la unul din ele), 4 baruri, discoteca (gratis), centru SPA, jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca si centru fitness, internet Wi-Fi in hotel si pe plaja (gratuit), loc de joaca pentru copii, mini club (4-12 ani), piscina de copii cu 4 tobogane de apa, piscina exterioara, aqua park cu 4 tobogane de apa (peste 8 ani), snack bar, bar la piscina, bar la plaja, sporturi nautice (contra-cost), magazine, room service (contra-cost) si internet in camera gratuity, inchirieri auto, serviciu de transfer, receptie deschisa non-stop, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, babysitting si servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, fax/copiator, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, uscator de par, baie propie, balcon. 

Website hotel: http://www.ramadaresortlara.com/Ramada-Hotels-3.aspx

Orar de zbor

Compania aeriana: ANIMAWINGS
• Bucuresti (Otopeni) 12:15 - Antalya 14:00
• Antalya 14:45 – Bucuresti (Otopeni) 16:30

Informatii utile

Conditii de inscriere si participare:

• avans 10% din valoarea pachetului – se achita in momentul rezervarii;
• 20% din valoarea pachetului – se achita pana la 31.03.2021
• diferenta de 70% din valoarea pachetului va fi achitata cu 21 de zile inainte de plecare.
 
• Pana la data de 15.04.2021, toți pasagerii care intra In Turcia pe cale aeriana, maritima, feroviara, cu masina, ori autocarul, trebuie sa prezinte un test molecular negativ (PCR) pentru COVID-19, efectuat cu maxim 72 de ore anterior calatoriei, tradus In limba engleza.
• Incepand cu data de 15 martie 2021, la intrarea in Turcia calatorii trebuie sa completeze cu 72 de ore inainte de a ajunge la granita, un formular pe site-ul http: //register.health.gov.tr. Prin completarea acestui formular, va fi creat automat un cod HES, in baza caruia calatorii vor putea fi contactati in cazul unui eventuale imbolnaviri cu Covid-19 in timpul calatoriei in Turcia. Formularul ajunge la Ministerul Sanatatii iar codul este primit pe Email de catre turist. Formularul se completeaza de catre fiecare persoana in parte. Codul Hes mai poate fi solicitat in Turcia si la intrarea in obiectivele turistice, mall-uri, mijloace de transport in comun, sau chiar la unele hoteluri si restaurante.

Rezerva acum!