×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Lux Le Morne Mauritius 5* - Vacanta in Insula Mauritius, Mauritius 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Resortul cu vile este amplasat direct pe minunata plaja de 600 m a linistitei peninsule Le Morne, la baza dealului „Le Morne Brabant'.

Dotari: In arealul gradinii frumos ingrijite se gasesc 3 piscine, dintre care una cu bazin pentru copii integrat (sezlonguri, umbrele de soare si prosoape, incluse). 3 restaurante, 2 baruri si un Coffee Shop asigura diversitatea gastronomica. La restaurantul principal „The Kitchen" puteti savura preparate internationale. La restaurantul de pe plaja,„The Beach" se servesc specialitati mediteraneene, iar la rafinatul restaurant a-la-carte „Nipa" va puteti delecta cu delicatese thailandeze. Dintre facilitati mai putem enumera: Kids Club (3-11ani), serviciu babysitter (la cerere).

Camere: Vilele cu 2 niveluri sunt construite in stil colonial si adapostesc 149 camere. Cele de tip Superior (cea. 42 mp) dispun de baie, dus separat, WC separat, foen, halat de baie, papuci, A/C, ventilator de tavan, pat Kingsize, telefon, internet WiFi (fara costuri suplimentare), seif, TV-Sat (TV cu ecran plat), DVD player, minibar, filtru de ceai/cafea si balcon sau terasa pe partea cu marea (vedere la mare partial obturata de vegetatie). Junior Suites (cea. 52 mp) sunt mai spatioase si amenajate exclusivist. Luxoasele Prestige Junior Suite (cea. 63 mp) prezinta aceleasi dotari, sunt amplasate insa la parter si pot dispune in plus de un dus exterior.

Cuplurile aflate in luna de miere sau la ani¬versarea jubiliara a casatoriei (10,15,20 ani etc.) primesc un pareo, un tricou, o sticla de sampanie, o farfurie cu fructe, o cina romantica festiva (fara bauturi), o prajitura, un curs de gatit

Activitati sportive induse, in limita disponibilitatii: terenuri de tenis (nocturna), centru de fitness, yoga, stretching, gimnastica in apa, volei pe plaja, tenis de masa, boccia, windsurf, hidrobiciclete, caiac, navigare, snorkeling, barca cu podea de sticla si ski nautic. Contra cost: Biliard, scufundari (PADI), pescuit in larg, mountain-bike, barci rapide, proceduri si masaj la LUX* Me Spa (2400 mp), care dispune de coafor, sauna si hammam.

Orar de zbor

Compania aeriana:  Austrian Airlines

Bucuresti 13:20 – Mauritius 09:40

Mauritius 11:20 – Bucuresti 00:40

*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

Rezerva acum!