×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Fihalohi Island Resort 4* - Vacanta in Insulele Maldive, Maldive 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Fihalhohi este ultima insula din South Male si se afla pe marginea sud-vestica a atolului, la aproximativ 28 km distanta de Aeroportul InternationalMale. Transferul se face cu barca cu motor si dureaza aproximativ 45 de minute.

Facilitati hotel: restaurant, 3 baruri, Internet wifi, piscina, centru SPA,scoala de scufundari cu certificat PADI, zona de recreere, centru de informare turistica. Centrul Huvandhumaa Spa ofera ( serviciile sunt contra cost): masaj balinez, masaj oriental, masaj suedez, masaj tailandez, masaj cu pietrefierbinti, sauna, jacuzzi, masaj cupping, masaj facial, detoxifiere, exfoliere,masaj de relaxare, maniciura, pedichiura si tratamente faciale si ale parului Centrul de scufundari Fiha Dive ofera:
Gratuit pentru incepatori si necunoscatori: 10 minute de scufundari in fiecare zi, de la ora16:30 in laguna de langa debarcaderul principal cu indrumarea unui instructor,la o adancime maxima de 1 metru.

Facilitati camere: apa desalinizata calda si rece, uscator de par, prosoapede baie si de plaja, seif, mini bar, aer conditionat si ventilator controlateindividual, telefon si terasa/balcon privat.

Orar de zbor

  • Bucuresti 13:50 – Frankfurt 15:25/ Frankfurt 19:55 - Male 08:55 (+1)

    Male 10:25 – Frankfurt 18:25/ Frankfurt 20:20 – Bucuresti 23:25

    Compania: Lufthansa

    *Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

Rezerva acum!