×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Santana 4* - Revelion in Malta, Malta 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare:  hotelul este situat in statiunea Qawra, promenada de pe malul marii este la 150 m. La cativa pasi de proprietate se afla promenada de pe malul marii, precum si diverse magazine, baruri si restaurante. O plaja cu nisip si alta cu pietris sunt la mai puțin de 5 minute de mers pe jos. Acvariul National din Malta este situat la 600m.
Facilitati hotel: hotelul Santana ofera vedere panoramica, precum si o piscina pe acoperis cu vedere la mare si la zona rustica de langa orasul St. Paul's Bay. In gradina hotelului, puteți gasi un bar in aer liber, unde va puteți relaxa si destinde profitand de programul de divertisment live. Hotelul Santana pune la dispozitie o piscina interioara cu hidromasaj, o sauna şi o sala de fitness. Sunt oferite si tratamente de infrumusetare.

Hotelul are un restaurant, o cafenea si un bar la piscina de pe acoperiș, cu vedere panoramica la mare. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati camere: toate camerele Hotelului Santa a au TV, aer conditionat si baie proprie. Majoritatea camerelor ofera balcon.

Website: https://www.hotelsantana.com

Orar de zbor

Compania Wizz Air

    29.12.2023 Bucuresti 20:15 – Malta International Airport 21:45

    05.01.2024 Malta International Airport 22:20 – Bucuresti 01:35

 *Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

Rezerva acum!