FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Kassandra Bay Village 3* - Vacanta in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 21 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Camera dubla standard20.05 – 05.06
20.09 – 30.09
06.06 – 20.0621.06 – 06.0707.07 – 17.07
25.08 – 09.09
18.07 – 24.0810.09 – 19.09
Loc in camera dubla 24 28 32 38 42 32
Loc in camera tripla 22 25 29 34 38 29
Copil 3 – 12 ani 13 13 13 13 13 13
Numar minim de nopti 3 3 5 5 5 3

Copil 0 – 3 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti, nu beneficiaza de pat suplimentar

Despre hotel

Localizare : Hotelul este situat pe un deal, intre sat si plaja, la aproximativ 500 de metri de centrul statiunii si 600 de metri fata de plaja. Statiunea Kallithea se afla la 5 kilometri iar satul Afitos se afla la 8 kilometri. Aeroportul Internaţional din Salonic este la 81 km.
Facilitati hotel : Parcare, restaurant a la carte, bar, snack bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri & umbrele la piscina, acces internet WiFi in zona receptiei si la piscina (gratuit), seif la receptie (contra cost)
Facilitati camere : Aer condiţionat, TV, frigider, baie cu duş, uscător de păr, seif (contra cost), balcon.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!