×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Sami Beach 3* - Sejur 7 nopti in Bodrum, Turcia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Gümbet Mahallesi, Ayaz Cd. No:18, 48400 Bodrum/Muğla, Turcia. Pozitionare GPS: 37.032551 N – 27.403696 E
Hotelul este situat pe plaja, in localitatea Gümbet, la trei kilometri de Bodrum. Statiunea, al carui nume inseamna in turca „cisterna de apa”, este atractiva atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii care, dupa plaja si sporturile acvatice de peste zi, au de ales intre sutele de baruri, discoteci si cluburi de noapte. Localitatea are, totodata, o sumedenie de magazine si restaurante. Amatorii de sporturi nautice pot practica windsurfing, ski, scuba diving, parasailing sau scufundari langa Marele Recif-un munte subacvatic care poate fi explorat si de incepatori. Gümbet are legaturi rutiere foarte bune cu Bodrum, anticul Halicarnas, la dispozitia turistilor fiind puse zeci de microbuze (dolmus in limba turca). In Bodrum poti vizita ruinele mausoleului cunoscut drept una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, castelul Sf. Petru-construit de cavalerii ioaniti din Rodos si care adaposteste Muzeul de Arheologie, amfiteatrul roman. Agentiile pun la dispozitie croaziere in golfurile din apropiere sau in insula greceasca Kos-patria lui Hipocrate, parintele medicinei. Aeroportul Milas-Bodrum este la 40 de kilometri distanta.
Facilitati hotel: resortul are receptie non-stop, doua sali de relaxare cu televizor, internet (cost suplimentar), magazine, restaurant, restaurant A’la carte, bar, snack bar, piscina exterioara, schimb valutar, spalatorie, fax/copiator, salon de frumusete, biliard (contra-cost) , tenis de masa, darts, sauna, masaj, hidromasaj, baie turceasca, karaoke. Resortul are plaja proprie, cu dusuri, cabine de schimb, sezlonguri, perne si umbrele. Barcile hotelului stau la dispozitia turistilor (contra-cost) pentru croaziere de o si in golfurile peninsulei Bodrum. La restaurant este urmatorul program: mic dejun-07:30-10:00, pranz 12:30-14:00, cina 19:30-21:30. Turistii au posibilitatea sa aleaga, pe tot parcursul zilei, si din meniul restaurantului A’ la carte sau cocktailuri si bauturi de la barul de pe plaja, snacks 15:00-16:30, ceaiul de la ora 5 -17:00-18:00.
Facilitati camere: camerele au balcon cu vedere la piscina, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, baie cu dus si uscator de par.
Website hotel: http://www.samibeachhotel.com/

Orar de zbor

• Bucuresti, Otopeni 13:30 – Bodrum 15:00
• Bodrum 15:45 – Bucuresti, Otopeni 17:15
*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei.

Rezerva acum!