×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Mariva Bungalows 3* - Sejur in Samothraki, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat intr-o zona linistita a orasului Therma, sau Loutra, care inseamna bai in limba greaca, pe drumul de coasta din nordul insulei, la aproximativ 14 kilometri de Kamariotissa, portul care face legatura insulei cu continentul. Este o localitate mica, dar extrem de pitoreasca, situata intr-o padure, cu cateva hoteluri si camere de inchiriat de la locuitori, restaurante, magazine si o cafenea. La mica distanta sunt doua campinguri. Therma este placut amplasata intre munte si mare, intr-o zona cu vegetatie luxurianta de la poalele muntelui Saos – al treilea ca inaltime din Grecia. Plaja este mica, cu pietris, dar are un bar unde se tin diferite concerte in perioada estivala. Tot aici este un port mic, de unde un vaporas pleaca in excursii in jurul insulei. Izvoarele termale sulfuroase care au dat numele asezarii sunt la intrarea in statiune si la aproximativ 800 de metri de hotel. Un centru de tratament, amenajat cu aproximativ trei decenii in urma, trateaza reumatisme, afectiuni vasculare periferice, boli ginecologice si obezitate.
Facilitati hotel: deschis in 1990, intr-un mediu natural incantator, complexul ofera turistilor 50 de bungalouri, resortul dispunand de receptie deschisa non-stop, salon pentru micul dejun, snack bar, gradina. Totodata, gazdele ofera diverse activitati, inclusiv cursuri yoga, ciclism si drumetii. Internetul Wi-Fi este accesibil in tot hotelul. Accesul cu animale de companie este permis, la cerere. Cei care vin cu masina au la dispozitie o parcare gratuita, in limita locurilor disponibile.
Facilitati camere: toate camerele au balcon cu vedere la mare sau la gradina, aer conditionat, televizor, frigider, minibar, seif, telefon, baie si uscator de par. Turistii pot cere, de la receptie, fier de calcat.
Website hotel: https://www.mariva.gr

Rezerva acum!