×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Ges 4* - Vacanta 6 nopti in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Ges Mamaia este situat in centrul statiunii Mamaia, exact pe promenada din zona Cazino-ului, la doar 15 metri de plaja si la 2 minute de mers pe jos de Telegondola. In jurul lui sunt deschise numeroase restaurante, terase si magazine.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 30 camere duble cu pat matrimonial, 3 camere duble twin, 4 apartamente si 2 suite junior.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 2 restaurante, bar, gratar, internet Wi-Fi, sala de conferinta, camera pentru bagaje, patut pentru copil gratuity, receptie deschisa non-stop, plaja privata si parcare.
Restaurantul Galla, situat la etajul 4, gazduieste in fiecare zi micul dejun – 08.00-10.00, pranzul - 13.00-15.00 si cina 19.00-21.00.
Skylounge-ul, situat la etajul 5, este deschis oaspetilor zilnic intre 11.00- 00.00. Preparatele din meniul a la carte se vor servi exclusiv in Skylight lounge.
Facilitati camere: Camerele duble au pat matrimonial sau 2 paturi, balcon cu mobilier, minibar, baie cu dus, prodise cosmetice si de igiena, seif, aer conditionat, televizor, frigider, telefon, internet wireless, uscator de par, baby coat, plasa de tantari.
Junior Suite - Camera dubla matrimoniala compusa din dormitor si zonă de zi cu canapea extensibila, cu TV, telefon, minibar, baie cu cabina de dus, aer conditionat balcon si vedere partiala la mare. Suitele Junior sunt situate la etajul 1 si au o suprafata de 42 mp.
Apartamentele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, acestea fiind despartite de o arcada, chicineta dotata cu electrocasnice. Apartamentele au o suprafata de 52 mp si vedere frontala la mare.
Website hotel: https://hotelges.ro/

Rezerva acum!