×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Ralitsa Aqua Club 4* - Vacanta in Albena, Bulgaria 2023 - transport cu autocarul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: hotelul este situat la 800 metri distanta fata de plaja, in zona de parc (fost Ralitsa 3*).
Facilitati hotel: , restaurant principal, restaurant A’la Carte Ralitsa Superior, lobby bar, snack bar, restaurant Rai (pe plaja), piscina exterioara, piscina interioara, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent-a-car, schimb valutar, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sah; club pentru copii, teren de joaca, meniu pentru copii. Transfer spre plaja si retur din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00
Parcul acvatic Aquamania: intrare gratuita, acces la piscine si tobogane, sezlonguri si umbrele (in functie de disponibilitati).
Dotari camere: aer conditionat, TV, telefon, baie proprie, balcon.

Program

Informatii utile

Conditii de calatorie:

• Incepand cu data de 13.04.2022, cetatenilor romani care sosesc din Romania, li se permite intrarea pe teritoriul Bulgariei in baza prezentarii documentelor de calatorie valabile. (carte de identitate sau pasaport)
• Nu mai sunt necesare prezentarea documentelor in legatura cu Covid-19.

Rezerva acum!