×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Riu Caribe 5* - Vacanta 7 nopti in Cancun, Mexic 2022 - 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, la o distanta de 21 km de aeroport si a fost renovat in vara anului 2012.

Facilitati: Hotelul pune la dispozitia turistilor 3 piscine, centru Spa, 3 restaurante, 5 baruri, piscina pentru copii, miniclub, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, magazine, sauna, aerobic, teren de tenis, volei, program de animatie pentru adulti si copii. Hotelul Riu Cancun este situat la aproximativ 3 km distanta, iar turistii de la hotelul Riu Caribe au acces la facilitatile acestuia.

Camere: Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa, TV, seif, telefon, baie, uscator de par, minibar, internet Wi-Fi (contra cost), seif si masa de calcat.

Website hotel: http://www.riucaribecancun.com/

Orar de zbor

Compania KLM: plecarile din 08.11, 27.11 si 24.11.2022
• Bucuresti (OTP) 06:00 - Amsterdam (CDG) - Cancun (CUN) 16:50
• Cancun (CUN) 19:30 - Paris (CDG) - Bucuresti (OTP) 17:55 (sosire +1)
 
Compania Lufthansa: plecare in 27.12.2022
• Bucuresti (OTP) 06:00 - Munchen (MCH) - Cancun (CUN) 16:20
• Cancun (CUN) 17:50 - Munchen (MCH) - Bucuresti (OTP) 18:10 (sosire +1)
 
Compania KLM: plecarile din 21.01 si 31.01.2023
• Bucuresti (OTP) 06:00 - Amsterdam (CDG) - Cancun (CUN) 16:50
• Cancun (CUN) 19:30 - Paris (CDG) - Bucuresti (OTP) 17:55 (sosire +1)

Informatii utile

Documente necesare pentru intrarea in Mexic: la sosirea la punctul de trecere a frontierei este necesara prezentarea documentelor care demonstreaza scopul vizitei si faptul ca detineti mijloacele financiare necesare intretinerii pe perioada sederii. Concret, este necesara prezentarea cel putin a urmatoarelor documente:
• pasaport valabil pentru cel putin 6 luni de la momentul iesirii de pe teritoriul mexican;
Important: se recomanda evitarea folosirii pasapoartelor temporare.
• biletul de avion dus-intors sau itinerariul turului turistic care include vizitarea Mexicului, dovada rezervarilor de cazare si a celorlalte servicii turistice contractate, invitatie legalizata la un notar (daca mergeti in vizita la o persoana care locuieste in Mexic), etc.
• dovada detinerii resurselor financiare suficiente pentru perioada calatoriei (bani in efectiv, extras de cont bancar, etc.);
• asigurare de calatorie/sanatate/viata care sa aiba acoperire in Mexic;
• formularul migratoriu mexican denumit „Forma Migratoria Multiple” (companiile aeriene sunt obligate sa vi-l ofere spre completare inainte de aterizarea in Mexic; de asemenea il puteti completa on-line la adresa: https://www.inm.gob.mx/fmme/publico/solicitud.html, fiind necesara imprimarea acestuia);
Unele companii aeriene solicita la momentul imbarcarii pe aeroportul de origine din Romania/Europa completarea online a unui chestionar de sanatate (https://www.vuelaseguro.com) si prezentarea codului QR pentru a putea realiza check-in-ul. Se recomanda consultarea cu atentie a conditiilor suplimentare impuse de companiile aeriene pentru a evita orice neplacere la momentul imbarcarii.

Rezerva acum!