×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Barcelo Concorde Green Park Place 5* - Vacanta 7 nopti - Plecare Marti in Monastir, Tunisia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare:  Hotelul este situat pe plaja, la cateva minute de portul de agrement Port El Khantaoui, la numai 8 km de Sousse.

Facilitati hotel: piscina exterioara, piscina exterioara pentru copii, mini club, piscina interioara, room service, sala fitness, parcare, wi-fi, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, prosoape la piscina (necesita depunerea unui depozit), concierge, casa de schimb valutar, serviciu inchiriere masini, magazine. In apropiere se afla cel mai mare teren de golf al tarii.

Facilitati camere: wi-fi gratuit, baie, halate de baie, oglinda cosmetica, uscator de par, produse cosmetice, telefon, aer conditionat, minibar, TV satelit, seif, balcon sau terasa.

Orar de zbor

Bucuresti, Otopeni 10:00 – Monastir 10:30

Monastir 18:10 – Bucuresti, Otopeni 22:40

Companie aeriana: HiSky

*poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

Documente necesare pentru calatorie: Pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara.

Cetăţenii români sunt exceptați de la obligativitatea obținerii vizei, indiferent de tipul de pașaport utilizat, pentru o perioadă legală de şedere de până la 90 de zile.

În TUNISIA se plătește taxa hoteliera la recepția hotelului.


Toti cetatenii care intra in Tunisia trebuie sa respecte urmatoarele masuri:

1. Persoanele care au efectuat schema completa de vaccinare si au varsta de peste 18 ani trebuie sa prezinte un certificat de vaccinare sau o dovada care atesta efectuarea schemei de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2.
Se considera schema completa de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2 dupa o perioada de cel putin 28 de zile pentru vaccinul «JANSSEN» si cel putin 7 zile pentru celelalte vaccinuri.
2. Persoanele care nu au efectuat schema de vaccinare si au varsta de peste 18 ani trebuie sa prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, cu cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 48 de ore de la data inregistrarii calatoriei sau, dupa caz, al unui test rapid (TDR-Ag), cu cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 24 de ore de la data inregistrarii calatoriei.
3. Persoanele trebuie sa se supuna realizarii unor teste aleatorii RT-PCR sau TDR-Ag la intrarea pe teritoriul Tunisiei, iar pasagerii detectati pozitiv trebuie sa respecte masura autoizolarii pentru o perioada de 5 zile. In cazul aparitiei simptomelor, perioada se va prelungi la 7 zile.
4. Pe toata durata calatoriei, se impune respectarea masurilor de preventie si, in special, a celor referitoare la distantarea fizica si, dupa caz, purtarea mastii de protectie.
MASURI PE PLAN INTERN:

Incepand cu luna decembrie 2021, in Tunisia este obligatorie prezentarea certificatului de vaccinare pentru accesul in locurile publice.

Certificatul european de vaccinare este recunoscut de catre autoritatile tunisiene.

 

Rezerva acum!