×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Akti Imperial Deluxe Resort By Windham 5* - Sejur 7 nopti - Plecare Miercuri in Rhodos, Grecia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat la doar cativa pasi de plaja lunga, magnifica, cu pietris si nisip din Ixia, complexul Akti Imperial Deluxe Resort cu 9 etaje are o locatie excelenta pe insula cosmopolita Rhodes. Amplasat aproape de centrul orasului Rhodes, de Aeroportul Inernational Diagoras (10 km) si de portul Mandraki Rhodes (5 km), este situat ideal in apropierea unora dintre cele mai turistice atractii ale insulei.

Facilitati hotel: receptie, 8 restaurante, 5 baruri, 4 piscine pentru adulti si copii, tobogane la piscina pentru copii. Wellness: centru de fitness complet echipat, centru spa, sauna, baie de aburi, masaj, yoga, salon de coafura si unghii. Divertisment pentru copii: mini-club (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani). Divertisment pentru adulti: tir cu arcul, tenis, baschet, muzica live, spectacole zilnice, inchiriere de masini/biciclete/motociclete, cinema 7D, Escape Rooms.

Facilitati camere: Toate unitatile de cazare dispun de Wi-Fi, TV, baie privata, linie de telefon directa, seif, aer conditionat, balcon privat

Website: https://aktiimperial.gr/

Orar de zbor

Se va stabili ulterior.

*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Rezerva acum!