×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Tina's Plus 3* - Sejur 7 nopti - Plecare Miercuri in Rhodos, Grecia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat în Rodos (Faliraki), Tinas Plus este aproape de plaja Faliraki și plaja Ladiko. Acest hotel de apartamente se află în imediata apropiere a golfului Anthony Quinn și Water Park Faliraki.

Facilitati hotel: facilități de recreere, cum ar fi o piscină sezonieră în aer liber sau admirați vederea din grădină. Facilitățile suplimentare ale acestui hotel de apartamente includ acces gratuit la internet wireless și servicii de concierge. Bar / salon, Cafea / ceai în zonele comune, Servicii de concierge, Serviciu de curățătorie chimică / spălătorie, WiFi gratuit, Mic dejun gratuit, Parcare gratuită gratuită, Grădină, Piscină sezonieră în aer liber, Restaurant, Seif la recepție

Facilitati camere: aer condiționat, cu chicinete cu frigidere și plite. Camerele au balcoane private. Accesul gratuit la internet wireless este disponibil pentru a vă menține conectat. Facilitățile includ aparat de cafea / ceai și pot fi solicitate pătuțuri / paturi pentru copii (gratuit).

Website: https://tinasplushotel.gr/

Orar de zbor

Se va stabili ulterior.

*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Rezerva acum!