×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Nayino Resort 4* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Detalii hotel
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Nayino Resort Hotel este situat în statiunea Mamaia Nord, la 100 de metri de plaja Navodari, una dintre cele mai apreciate plaje din România. Ofera o piscina în aer liber, un lounge pe acoperis, închirieri de biciclete si acces gratuit la internet Wi-Fi.
Dotari si servicii
Camerele si suitele au vedere la Marea Neagra sau la gradina plina de culoare de langa piscina. Oaspetii pot închiria biciclete de la hotel pentru a explora împrejurimile. Piscina în aer liber are zona separata pentru copii.
Este disponibil si un loc de joaca.
Restaurantul Nayino serveste preparate din bucataria mediteraneana. Cele 2 baruri ale hotelului, dintre care unul este pe acoperis, servesc bauturi si aperitive.
La proprietate exista parcare privata gratuita. Nayino Resort Hotel se afla în apropiere de facilitati de windsurfing, kite surfing si alte sporturi nautice. 
Dotari camere
Toate unitatile de cazare au mobilier în culori deschise si naturale, amintind de mare si de padurea tropicala, si sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Camerele din cabane de lânga piscina au acces la o terasa privata, cu iarba.
Website hotel: http://www.nayino.ro/

Rezerva acum!