×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Parc 4* - Vacanta in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este amplasat la intrare in Mamaia, chiar pe marginea plajei, aproape de Aqua Magic, telegondola si Pavilionul Expozitional, cu vedere frontala spre Marea Neagra.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia clientilor sai piscina pe plaja, restaurant cu o capacitate de circa 200 de locuri pentru evenimente speciale, parcare, beauty center, magazin, sala de fitness, sali de conferinte, dar si inchirieri gratuite de jocuri distractive sau de biciclete. Barul de la etajul 15, Sky View Bar, ofera o priveliste unica asupra statiunii Mamaia, asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol si este deschis zilnic de la ora 14:00 pana la ultimul client.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 380 de locuri de cazare complet renovate si aduse la standarde de confort maxim.
Camerele duble standard au paturi matrimoniale sau paturi twin si pot caza maxim 2 adulti si 1 copil (cu pat suplimentar).
Apartament - Living-ul apartamentului are in dotare o canapea extensibila cu saltea Relaxa pentru maxim doua persoane. Dormitorul acestuia are in dotare pat matrimonial pentru maxim doua persoane. La cerere putem monta un pat pliant suplimentar pentru a cincea persoana. Toate apartamentele dispun de o vedere superba la Marea Neagra.
Apartament Sky - Amplasat la etajul 14, cu o panorama frontala la Marea Neagra, Sky Apart este compus din doua dormitoare cu cate un pat matrimonial, un living si doua bai separate.
Camerele sunt dotate cu: Wi-Fi, cablu TV, aer conditionat, cartela magnetica, minibar, telefon fix, uscator de par in baie, seif.
Website hotel: https://www.parcmamaia.ro/

Rezerva acum!