×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Doina 3* - Vacanta in Neptun, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Doina este usor accesibil, fiind situat in zona centrala a statiunii Neptun, la 100 m de gara si 300 m de plaja, inconjurat de o placuta si relaxanta zona verde.
Facilitati hotel: Restaurant, parcare proprie -pazita, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, schimb valutar, bar de zi, farmacie, sali de conferinta.
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita - cu apa de mare, baza tratament.
Tratament: se asigura in Policlinica Doina - Neptun. Policlinica este complet renovata si dispune de cabinete medicale moderne, piscina acoperita, laborator de analize medicale, sala de gimnastica, cabinet cosmetic, microsauna. Tratament balnear la Clinica Doina: electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, gimnastica, masaj, geriatrie - pentru: boli reumatismale degenerative, reumatismale inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura. Tratamente pentru intretinere si frumusete (cosmetic fata, corp, ultraviolete, drenaj limfatic, vibromasaj, aromoterapie, fitness), tratamente geriatrice la Clinica Doina, cure cu Gerovital si Boicil. Tarife: 70 Lei - 2 proceduri/zi/persoana; 95 Lei - 3 proceduri/zi/persoana. Tratamentul se recomanda pentru minim 5 zile. In zilele de Duminica nu se efectueaza proceduri de tratament.
Facilitati camere: Numar total camere: 320 (51 single si 243 duble - dintre care 6 camere pentru persoane cu dizabilitati; 26 apartamente compus din living si dormitor. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon - la etaj, telefon.
Website hotel: http://www.complexdoina.ro/

Rezerva acum!