Bulgaria 2020: Care sunt perioadele optime pentru o vacanță aici

bulgaria 2020

Bulgaria este o destinație de călătorie surprinzătoare, cu locuri de o frumusețe naturală uimitoare, bogată în istorie, cultură și există multe motive pentru a alege o vacanţă Bulgaria 2020.

Plaje superbe, mâncare delicioasă și viață de noapte excelentă – Bulgaria atrage cu ușurință turişti de pretutindeni datorită prețurilor sale imbatabile și frumuseții naturale uimitoare. Ai auzit deja despre băuturile ieftine, nisipul fin, petrecerile fantastice iar ofertele pentru Bulgaria 2020 sunt nenumărate.

Pentru turiștii care intenționează să viziteze țara, vremea în Bulgaria este poate unul dintre cei mai importanți factori.

Perioadele optime pentru vacanța în Bulgaria 2020

La fel ca şi România, Bulgaria are un climat continental, cu veri destul de lungi, călduroase, uscate şi ierni răcoroase. Bulgaria poate oferi turiștilor experienţe interesante în orice moment al anului. Totuşi, cele mai căutate oferte Bulgaria 2020 sunt cele pentru vacanţa de vară. Coasta Mării Negre a țării se află sub influența climatului mediteranean.

Litoralul bulgăresc: din mai până în septembrie

Sezonul de plajă începe la sfârșitul lunii mai, când temperatura apei se încălzește până la 20 ° C. La începutul lunii iunie, temperatura apei în mare crește la aproximativ 20-22 ° C. Pe de altă parte, temperatura aerului atinge 25-27 ° C, iar la jumătatea lunii iulie sezonul de plaja atinge apogeul.

Dacă ești în căutarea unei vacanţe pentru a merge la plajă, atunci trebuie să îți rezervi vacanța în Bulgaria 2020 şi o poți face începând cu finalul lunii mai până în septembrie când vremea este superbă.

Cu toate acestea, dacă iubești căldura poți să alegi să mergi în vacanţă Bulgaria 2020 în iulie sau august. Temperaturile din timpul zilei pot trece cu ușurință de 30-35 de grade.

Oferte Bulgaria 2020: mai și septembrie

Adevărul este ca în Bulgaria sezonul începe încă din luna mai și majoritatea hotelurilor se deschid până la jumătatea lunii, așa că, dacă ești foarte dornii să mergi în vacanţă poți căuta oferte Bulgaria 2020 pentru acea perioadă. Vremea este și mai blândă şi nu este atât de aglomerat ca în sezonul de vârf.

În luna septembrie poți găsi multe oferte Bulgaria 2020 la preţuri mici deoarece este sfârşit de sezon. Stațiunile devin mai liniștite, iar vremea este minunată, deoarece nu este la fel de cald ca în august, ceea ce o face perfectă pentru persoanele care nu sunt fani ai căldurii. Majoritatea hotelurilor rămân deschise până în octombrie. În această perioadă, căldura se menține, în timp ce vremea rămâne senină, iar apa mării este caldă încă.

Sezonul de iarnă în Bulgaria

Dacă ești pasionat de schi, atunci este mai bine să vizitezi Bulgaria la începutul lunii decembrie.

În ultima perioadă Bulgaria a intrat în topul celor mai ieftine locuri pentru o vacanță la schi în Europa, astfel găsești oferte Bulgaria 2020 la prețuri rezonabile pentru schi și snowboard.

bulgaria 2020
Sursă foto: Shutterstock

Minunatele stațiuni de schi din Bansko, Borovets, Pamporovo și nu numai au multe hoteluri excelente de 4 şi 5* care dispun de SPA, dar poți găsi şi oferte pentru apartamente și hoteluri de 3 stele.

În funcție de stațiunea de schi specifică, deschiderea sezonului are loc în diferite momente. Rezervă-ți vacanța de schi ieftină în Bulgaria în orice moment între decembrie și martie. Sezonul de schi se încheie în martie, când temperatura aerului devine din ce în ce mai favorabilă și zăpada începe treptat să se topească.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Defileul Samaria, in prag de vara

O vacanta in Grecia nu inseamna doar mare, soare, bauturi racoritoare si party-uri pe plaja. O vacanta in Grecia poate fi o aventura de alpinism, o descoperire culturala si un cumul de peisaje naturale cu iz exotic, pe care nici nu ti le-ai fi imaginat. Iar destinatia greceasca in care sa le ai pe toate […]

shopping în Europa

Încep soldurile! Unde și când facem shopping în Europa

O jachetă din Londra, o fustă din Paris, o rochie de tip boutique din Milano… toți visăm să facem shopping în Europa, însă puțini dintre noi știu când și unde ar trebui să mergem pentru a nimeri în perioada soldurilor. Perioada când reducerile ating chiar și 90%! Sună tentant, știm! Tocmai de aceea am pregătit […]

„La vie en rose”, în boemul Paris. Ce poți descoperi în 10 zile

Paris este mereu o idee bună, fie că ești un romantic incurabil sau dornic de experiențe culturale. Capitala Franței atrage peste 30 de milioane de vizitatori pe an, datorită obiectivelor de renume precum: Turnul Eiffel, Basilica Sacre Coeur sau Muzeul Luvru. Îți propunem să faci o Incursiune în Hexagon, unde vei pătrunde în atmosfera romantică […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =