Bulgaria 2020: Care sunt perioadele optime pentru o vacanță aici

bulgaria 2020

Bulgaria este o destinație de călătorie surprinzătoare, cu locuri de o frumusețe naturală uimitoare, bogată în istorie, cultură și există multe motive pentru a alege o vacanţă Bulgaria 2020.

Plaje superbe, mâncare delicioasă și viață de noapte excelentă – Bulgaria atrage cu ușurință turişti de pretutindeni datorită prețurilor sale imbatabile și frumuseții naturale uimitoare. Ai auzit deja despre băuturile ieftine, nisipul fin, petrecerile fantastice iar ofertele pentru Bulgaria 2020 sunt nenumărate.

Pentru turiștii care intenționează să viziteze țara, vremea în Bulgaria este poate unul dintre cei mai importanți factori.

Perioadele optime pentru vacanța în Bulgaria 2020

La fel ca şi România, Bulgaria are un climat continental, cu veri destul de lungi, călduroase, uscate şi ierni răcoroase. Bulgaria poate oferi turiștilor experienţe interesante în orice moment al anului. Totuşi, cele mai căutate oferte Bulgaria 2020 sunt cele pentru vacanţa de vară. Coasta Mării Negre a țării se află sub influența climatului mediteranean.

Litoralul bulgăresc: din mai până în septembrie

Sezonul de plajă începe la sfârșitul lunii mai, când temperatura apei se încălzește până la 20 ° C. La începutul lunii iunie, temperatura apei în mare crește la aproximativ 20-22 ° C. Pe de altă parte, temperatura aerului atinge 25-27 ° C, iar la jumătatea lunii iulie sezonul de plaja atinge apogeul.

Dacă ești în căutarea unei vacanţe pentru a merge la plajă, atunci trebuie să îți rezervi vacanța în Bulgaria 2020 şi o poți face începând cu finalul lunii mai până în septembrie când vremea este superbă.

Cu toate acestea, dacă iubești căldura poți să alegi să mergi în vacanţă Bulgaria 2020 în iulie sau august. Temperaturile din timpul zilei pot trece cu ușurință de 30-35 de grade.

Oferte Bulgaria 2020: mai și septembrie

Adevărul este ca în Bulgaria sezonul începe încă din luna mai și majoritatea hotelurilor se deschid până la jumătatea lunii, așa că, dacă ești foarte dornii să mergi în vacanţă poți căuta oferte Bulgaria 2020 pentru acea perioadă. Vremea este și mai blândă şi nu este atât de aglomerat ca în sezonul de vârf.

În luna septembrie poți găsi multe oferte Bulgaria 2020 la preţuri mici deoarece este sfârşit de sezon. Stațiunile devin mai liniștite, iar vremea este minunată, deoarece nu este la fel de cald ca în august, ceea ce o face perfectă pentru persoanele care nu sunt fani ai căldurii. Majoritatea hotelurilor rămân deschise până în octombrie. În această perioadă, căldura se menține, în timp ce vremea rămâne senină, iar apa mării este caldă încă.

Sezonul de iarnă în Bulgaria

Dacă ești pasionat de schi, atunci este mai bine să vizitezi Bulgaria la începutul lunii decembrie.

În ultima perioadă Bulgaria a intrat în topul celor mai ieftine locuri pentru o vacanță la schi în Europa, astfel găsești oferte Bulgaria 2020 la prețuri rezonabile pentru schi și snowboard.

bulgaria 2020
Sursă foto: Shutterstock

Minunatele stațiuni de schi din Bansko, Borovets, Pamporovo și nu numai au multe hoteluri excelente de 4 şi 5* care dispun de SPA, dar poți găsi şi oferte pentru apartamente și hoteluri de 3 stele.

În funcție de stațiunea de schi specifică, deschiderea sezonului are loc în diferite momente. Rezervă-ți vacanța de schi ieftină în Bulgaria în orice moment între decembrie și martie. Sezonul de schi se încheie în martie, când temperatura aerului devine din ce în ce mai favorabilă și zăpada începe treptat să se topească.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Destinații romantice

Destinații romantice pentru un altfel de Valentine’s Day

Destinații romantice de Valentine’s Day? Acesta este mmomentul perfect de a-ți surprinde partenera cu o pauză feerică în doi. Plănuiește o vacanță în una dintre marile destinații romantice ale lumii! Poate nu ai realizat încă, dar Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, iar surprizele neplănuite nu sunt întotdeauna cea mai fericită variantă! Nu ai […]

rezervarea biletului de avion

10 greșeli pe care le faci la rezervarea biletului de avion

Dacă obișnuiești să călătorești cu avionul, știi că, în ciuda reclamelor, găsirea unor bilete de avion ieftine este o adevărată încercare. De câte ori n-ai pățit ca nota finală a rezervării să fie dublă față de prețul aferent ofertei de pe site, care te-a și convins de altfel să faci rezervarea? Ei bine, din fericire, […]

Unde și ce mâncăm în Alanya, Antalya

O vacanță în Alanya, Antalya, poate fi o aventură, o totală relaxare sau un răsfăț culinar, de care vei vrea să te bucuri și acasă. Fiind o destinație de vacanță recunoscută pentru frumusețile naturale și prețurile mici, Alanya se aglomerează vara cu familii, cupluri și copii dornici să experimenteze gusturi și distracții turcești. Primul gând: […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =