Aventură + Relaxare = Love. Vacanțe în care poți combina plaja cu aventura

aventură

Îti este dor de o vacanță și nu știi ce să alegi între aventură și relaxare? Îți propunem să te bucuri de ambele. După perioada de izolare este necesară o vacanță în care să le ai pe toate, motiv pentru care am creat pentru tine câteva pachete care îți oferă totul.

1. Aventură și relaxare în enigmatica Cuba

Cuba a fost dintotdeauna o atracție magnetizantă pentru iubitorii de aventură și în același timp, a reușit să se remarce prin plaje deosebit de frumoase. Vacanța pe care ți-o propunem te introduce în cea mai autentică atmosferă cubaneză, îți prezintă Parcul Național Topes de Collantes ( o pădure tropicală impresionantă) și îți prezintă istoria Cubei chiar în localitățile în care aceasta a fost scrisă: Havana, Santa Clara, Cinefugos, Trinidad. Sfârșitul vacanței va fi conturat de câteva zile de relaxare pură în Varedero, un paradis în care poți înota în reciful de corali, poți face snorkeling sau poți interacționa cu delfinii. O astfel de experiență te costă doar 1099 de euro, pentru plecările din 2020 sau 2021.

cuba - aventură
Sursă foto: Shutterstock

2. Egipt, casa faraonilor

O altă destinație pe care ți-o recomandăm la sfârșitul anului 2020 sau în 2021 este Egiptul. Cu doar 639 de euro poți pleca într-o aventură prin Cairo, Alexandria, Giza, Aswan, Kom Ombo, Edfu și Luxor, după care te poți relaxa în însorita Hurgada. Vei descoperi Muzeul de Egiptologie, Piramidele, Sfinxul, temple impresionante și una dintre cele mai insorite destinații de plajă: Hurganda.

aventură - egipt
Sursă foto: Shutterstock

3. Îndepărtata Thailanda

Dacă te încântă o vacanță pe tărâm asiatic, îți propunem un pachet de circuit – relaxare în Thailanda, chiar la trecerea dintre ani. Cu doar 1300 de euro pentru 11 zile te poți regăsi în 2021 pe plaje impresionante. Descoperind peisaje urbane inedite, făcând cumpărături în piețe plutitoare sau descoperind totul despre temple seculare. Și în această vacanță poți face snorkeling și evident, te poți relaxa la plajă.

bangkok
Sursă foto: Shutterstock

Indiferent care este vacanța pe care o alegi, un lucru este cert: vei avea parte atât de aventură, cât și de relaxare, la un preț de neratat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Ce să faci într-o stațiune de schi dacă tu nu schiezi

Este perioada anului când începe zumzetul telefericelor, când munții sunt ”prăfuiți” cu zăpadă, și iubitorii de schi se îndreaptă către pârtii. Însă, nu toți oamenii aventuroși și iubitori de zăpadă savurează această goană către baza muntelui, legați de două scânduri subțiri. Mulți adoră zăpada și aventura, însă nu și schiul, iar aceștia se pot bucura […]

Circuite de toamnă la prețuri mici

Circuite de toamnă la prețuri mici? Pun pariu că te-ai gândit deja la ele. Da, a venit toamna și, împreună cu ea, dorul de ducă. Iar după o vară întreagă de bălăceală și plajă în cele mai apetisante destinații europene, suntem dornici să pornim în explorare. Încotro? Destinații sunt nenumărate. Însă printre cele mai căutate […]

praga

Escapadă culturală în Praga și Viena. Principalele atracții

Praga – orașul celor 100 de clopotnițe și Viena – orașul muzicii clasice sunt două dintre destinațiile europene perfecte pentru un tur cultural, din primăvară și până în toamnă. Vechile capitale imperiale te așteaptă cu o mulțime de bijuterii gotice și baroce, o atmosferă cu iz medieval sau chiar din contră, cu o viață de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =