FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Revelion in Thailanda - Phuket

Itinerariu: Phuket - Insula Tapu - Insulele Phi Phi - Insula Bamboo
Date plecare: 28.12.2021
Circuit cu avionul, 10 zile
Tarif 1440 euro/loc in camera dubla

Program

Ziua 1 - 28.12.2021: Bucuresti - Doha

Intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (16:50 / 22:30).

Ziua 2 - 29.12.2021: Doha - Phuket

Plecare spre Thailanda, Phuket, cu zborul QR 978 (02:55 / 13:25). Dupa formalitatile de viza, transfer si cazare la Hotel Novotel Kamala Beach 4* (sau similar 4*) camere Superior Ocean Side.

Ziua 3 - 30.12.2021: Phuket

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale.
Optional, excursie de o zi cu dejun inclus la Ko Tapu sau Insula lui James Bond, din Golful Phang Nga.
Deplasare cu barci rapide. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pamant, iar de cand a aparut filmul, Golful Phang Nga Bay, initial necunoscut lumii largi, a devenit o atractie turistica in adevaratul sens al cuvantului. Dupa un dejun traditional veti pleca spre Koh Noak unde va veti putea relaxa si inota. Intoarcere in Phuket si transfer pentru cazare la Hotel Novotel Kamala Beach 4*.

Ziua 4 - 31.12.2021: Phuket

Mic dejun. Timp liber pentru plaja, odihna, activitati individuale.
Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului. La Multi Ani 2022!

Ziua 5 - 01.01.2022: Phuket

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a va bucura de minunatele plaje de la Marea Andaman, de apele sale turcoaz, sau de multiplele optiuni de petrecere a timpului: plimbari cu barca in largul marii, snorkeling si scufundari pentru incepatori si profesionisti si multe altele. Cazare la Hotel Novotel Kamala Beach 4*.

Ziua 6 - 02.01.2022: Phuket

Mic dejun. Excursie de o jumatate de zi - Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Vom avea ocazia sa vedem Insula Tup, o insula tropicala, ideala pentru snorkeling. Va urma o oprire pe Plaja Pranang, accesibila doar de pe mare. Timp liber pentru baie, plaja si explorari individuale. Urmatoarea oprire o vom face pe Insula Chicken, denumita dupa forma stancii calcaroase care iese din mare. Ultima oprire se va face pe Insula Poda, bijuterie a Marii Andaman, avand plantatii pitoresti de bambus, dar si stanci maiestoase marginite de plaje lungi si frumoase. Dejun picnic pe plaja. Cazare la Hotel Novotel Kamala Beach 4*.

Ziua 7 - 03.01.2022: Phuket - Insulele Phi Phi si Insula Bamboo

Mic dejun. Excursie de 1 zi, cu dejun inclus pe Insulele Phi Phi si Insula Bamboo.
Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zona abundenta in corali cu o viata marina uimitoare. Timp liber in Tonsay Bay unde vom face o pauza pentru dejun, plaja si inot. Vom pleca apoi spre Pestera Viking unde vom face un tur al pesterii cu peretii decorati cu picturi stravechi, dupa care va urma vizita in Golful Pi Leh, o laguna de o frumusete desavarsita cu faleze de calcar inalte. Cazare la Hotel Novotel Kamala Beach 4*.

Ziua 8 - 04.01.2022: Phuket

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atractii naturale din zona, plaje cu nisip alb, paduri de palmieri, ape turcoaz si limpezi incat se pot vedea cu usurinta pestii si recifurile de corali. Cazare la Hotel Novotel Kamala Beach 4*.

Ziua 9 - 05.01.2022: Phuket - Doha

Mic dejun. Camerele sunt disponible pana la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 979 (17:25 / 20:25).

Ziua 10 - 06.01.2022: Doha - Bucuresti

Sosire la Doha la ora 20:25, de unde vom pleca spre Bucuresti cu zborul QR 219 (01:40 / 05:50).

Informatii utile

CONDITII DE INSCRIERE:

• La inscriere se achita avansul de min. de 30% din tarif; diferenta se achita cu minimum 30 de zile inainte de data plecarii.

ACTE NECESARE:

• pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei;
• formularul de viza Thailanda, se completeaza la agentie;
• acte necesare pentru obtinerea vizei de Thailanda (adeverinta salariat / talon pensie, extras cont bancar, copie CI/BI);
• 2 fotografii color recente 3,5 cm x 4.5 cm.

Tarife

Data plecare Tarif
28.12.2021 1440 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 560 Eueo

Servicii incluse

• transport intercontinental cu avionul pe rutele Bucuresti - Doha - Phuket si retur cu Qatar Airways;
• 7 nopti cazare cu mic dejun in Phuket ,la Hotel Novotel Phuket Kamala Beach 4* (sau similar 4*) camere Superior Ocean Side;
• ransferurile, tururile si excursiile mentionate in program;
• taxe de intrare la obiectivele mentionate in program;
• ghizi locali;
• conducator roman de grup.

Nu sunt incluse

• taxele de aeroport, aprox. 495 euro/pers. care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion);
• taxa de procesare si viza pentru Thailanda: 50 euro/pers. care se va achita la agentie;
• taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca este cazul;
• Cina Festiva de Revelion: 180 euro/pers. (supliment obligatoriu care se achita la agentie);
• supliment demipensiune (6 cine la restaurantul hotelului): 190 euro/pers. care se va achita la agentie;
• bacsisuri: 10 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale;
• excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local; excursia de o zi pe Insula Tapu(James Bond),85 euro/pers.

Galerie foto

Rezerva acum!