×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Tot ce trebuie sa stii inainte de prima ta vizita in Thailanda

Una dintre cele mai turistice destinatii de vacanta din Asia de Sud este Thailanda, spre care isi indreapta privirile tot mai multi romani dornici de aventura si de o evadare exotica, unde frumusetile naturale uluitoare se imbina cu o cultura specifica, ce poate fi observata mai cu seama in capitala Bangkok, unde te loveste din plin o lume noua, plina de zgomote si o aglomeratie de tot felul de arome. Surprinde-ti imaginatia cu aceasta vacanta fascinanta, misterioasa si aproape tulburatoare, cu localnici care parca au primit darul ospitalitatii. De la plajele spectaculoase la orasele excelente pentru cumparaturi si tarabele stradale cu mancaruri picante, Thailanda si imprejurimile te vor cuceri de la prima vedere.

O calatorie de vis in Tinutul Zambetelor

Thailanda atrage tot mai multi vizitatori cu promisiunea plajelor cu nisip alb, ospitalitatea aproape extrema a localnicilor si costul cazarii si al alimentelor extrem de scazut in comparatie cu tarile occidentale, astfel ca aceasta tara remarcabila si primitoare si-a primit meritat denumirea de „Tinut al Zambetelor”, unde toata lumea se relaxeaza si se bucura de tot ce are ea de oferit. In plus, un itinerariu de 18 zile te ajuta sa descoperi marea varietate de tipuri de destinatii din Thailanda, astfel ca vei avea timp sa admiri minunile naturale montane din nordul tarii, plajele impresionante din sud si orasul de clasa mondiala, Bangkok. Sezonul turistic se desfasoara intre lunile octombrie si aprilie si tot atunci te vei putea bucura de cea mai buna vreme pentru excursii si plaja.

thailanda_bangkok
(Sursa foto: Pixabay)

Printre cele mai interesante experiente de care te poti bucura in acest circuit exotic se numara o vizita la Insula de Corali de pe langa Pattaya, statiune aflata la confluenta dintre Oceanul Indian si Oceanul Pacific, unde cei mai curajosi se pot bucura de sarituri cu parasuta, insa cu totii vor fi absolut incantati de privelistile uluitoare, desprinse parca din gradina Raiului, colorate in cele mai frumoase nuante de verde si turcoaz. Descopera mai multe despre cultura locala printr-o vizita la Nong Nooch Village, unde vei putea admira senzuale dansuri thailandeze, precum si spectacole inedite cu elefanti si tigri. O alta incursiune uimitoare in lumea animalelor este aceea la cea mai mare ferma de crocodili din lume, ce ofera vizitatorilor show-uri de neuitat.

Bangkok si alte atractii de top ale Asiei

Capitala Thailandei, Bangkok, este un loc fascinant in care sa te „pierzi” pentru a descoperi o mica parte din acest taram de poveste. O excursie la Marele Palat si templele lui Buddha iti pot deschide apetitul pentru si mai multe vizite si descoperiri, dar si pentru shopping. Delicii vizuale, arome exotice si o mare diversitate de atractii traditionale si moderne deopotriva te asteapta aici. Daca una dintre marile dezbateri online cu privire la vacanta in Thailanda se refera la ce statiune este mai spectaculoasa, Pattaya sau Phuket, ei bine, acest circuit exotic ti le ofera pe amandoua, care vin la pachet cu cele mai frumoase apusuri de soare, ce picteaza cerul in nuante minunate de lila si oranj.

pattaya_thailanda
(Sursa foto: Pixabay)

Vacanta se completeaza excelent si cu o excursie in Malaezia, unde vei descoperi capitala plina de viata Kuala Lumpur, cu ale sale faimoase Turnuri gemene Petronas, intr-un oras unde se amesteca diferite culturi, inclusiv chinezi si indigeni, care se reflecta in principalele atractii ale orasului, de la temple si moschei traditionale la turnuri futuriste, zgarie-nori, restaurante de lux si mancare stradala, intr-o atmosfera incarcata si pitoreasca. Viziteaza si cea mai mica tara din Asia de sud-est, Singapore, caracterizata prin simpla stralucire a locului, unde vei gasi o sumedenie de hoteluri si restaurante de lux, malluri extravagante, precum si simboluri etnice reprezentative, precum statuia Merlioni, jumatate peste-jumatate leu, Moscheea si Palatul Sultanului. Circuitul exotic de 18 zile in Thailanda, Singapore si Malaezia oferit de Europa Travel este unul coplesitor, insa plin de satisfactii si descoperiri, asa ca nu ezita nicio clipa in luarea deciziei daca vrei sa descoperi o lume si o cultura uluitoare: oferta aici.

Rezerva acum!