Aventură + Relaxare = Love. Vacanțe în care poți combina plaja cu aventura

aventură

Îti este dor de o vacanță și nu știi ce să alegi între aventură și relaxare? Îți propunem să te bucuri de ambele. După perioada de izolare este necesară o vacanță în care să le ai pe toate, motiv pentru care am creat pentru tine câteva pachete care îți oferă totul.

1. Aventură și relaxare în enigmatica Cuba

Cuba a fost dintotdeauna o atracție magnetizantă pentru iubitorii de aventură și în același timp, a reușit să se remarce prin plaje deosebit de frumoase. Vacanța pe care ți-o propunem te introduce în cea mai autentică atmosferă cubaneză, îți prezintă Parcul Național Topes de Collantes ( o pădure tropicală impresionantă) și îți prezintă istoria Cubei chiar în localitățile în care aceasta a fost scrisă: Havana, Santa Clara, Cinefugos, Trinidad. Sfârșitul vacanței va fi conturat de câteva zile de relaxare pură în Varedero, un paradis în care poți înota în reciful de corali, poți face snorkeling sau poți interacționa cu delfinii. O astfel de experiență te costă doar 1099 de euro, pentru plecările din 2020 sau 2021.

cuba - aventură
Sursă foto: Shutterstock

2. Egipt, casa faraonilor

O altă destinație pe care ți-o recomandăm la sfârșitul anului 2020 sau în 2021 este Egiptul. Cu doar 639 de euro poți pleca într-o aventură prin Cairo, Alexandria, Giza, Aswan, Kom Ombo, Edfu și Luxor, după care te poți relaxa în însorita Hurgada. Vei descoperi Muzeul de Egiptologie, Piramidele, Sfinxul, temple impresionante și una dintre cele mai insorite destinații de plajă: Hurganda.

aventură - egipt
Sursă foto: Shutterstock

3. Îndepărtata Thailanda

Dacă te încântă o vacanță pe tărâm asiatic, îți propunem un pachet de circuit – relaxare în Thailanda, chiar la trecerea dintre ani. Cu doar 1300 de euro pentru 11 zile te poți regăsi în 2021 pe plaje impresionante. Descoperind peisaje urbane inedite, făcând cumpărături în piețe plutitoare sau descoperind totul despre temple seculare. Și în această vacanță poți face snorkeling și evident, te poți relaxa la plajă.

bangkok
Sursă foto: Shutterstock

Indiferent care este vacanța pe care o alegi, un lucru este cert: vei avea parte atât de aventură, cât și de relaxare, la un preț de neratat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

marele tur al chinei

Marele Tur al Chinei. Te înscrii în aventura din toamnă?

Marele Tur al Chinei înseamnă o experiență unică, prilej pentru a descoperi o țară fascinantă, încărcată de istorie. Acesta este un ținut al superlativelor, din foarte multe puncte de vedere.Te invităm într-o aventură extraordinară în descoperirea celei mai populate țări din lume: Marele Tur al Chinei de 9 zile. Simbolurile din Marele tur al Chinei, […]

Tur de degustare în Balcani

Tur de degustare în Balcani: top vinuri bulgărești

Uită de Franța, ignoră Italia și renunță la Spania, pentru o vacanță inedită printre zeci de vinuri bulgărești! Țara în care degustările sunt la ordinea zilei, iar savoarea soiurilor poate fi cu greu depășită. Cunoscută drept una dintre cele mai vechi vinificații din lume, această nație balcanică obișnuia să strivească strugurii încă de pe vremea […]

israel

Ce poţi vizita într-un circuit de 5 zile în Israel, Ţara Sfântă

Una dintre cele mai importante destinații de vacanță din Orientul Mijlociu, cu o semnificație spirituală deosebită, Țara Sfântă te așteaptă să descoperi atracții istorice și religioase uimitoare pentru pelerini, precum biserici, sinagogi și moschei, dar și numeroase alte locuri interesante, orașe pline de viață, peisaje naturale spectaculoase, oferite deopotrivă pe munte, mare sau deșert. Cinci […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − eighteen =