×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Revelion in Delta Dunarii, Romania 2023 - transport individual

Data de plecare 30.12.2022

Aceasta oferta nu mai este valabila

Niciun hotel nu este disponibil

Informatii utile

 

 Ziua 1 - 30.12

In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu  un platou de tartine cu icre de stiuca si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu palinca. Ne cazam, apoi servim cina.

 

Ziua 2 – 31.12

Dupa micul dejun, in jurul orei 12.00 urmeaza traditionala pomana a porcului. Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de  cateva ore profitam de  buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de petrecere, pana la  cina. In jurului orei 20.00, incepe seara de Revelion, cu un program de colinde, uraturi si dansuri lipovenesti.  La aperitiv vom servi tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, batog de crap, crema de branza, pate de ficat de casa, aspic de curcan etc.

Atmosfera este intretinuta de muzica la alegerea dumneavoatra. Dintre recomandarile nostre nu lipsesc dansurile lipovenesti. In toiul sarbelor si al horelor, continua spectacolul culinar:  crap a la Murighiol cu garnituri asortate (surpriza bucatarului).

La miezul noptii desfacem sampania. La felul principal savuram curcan umplut cu gutui, portocale si mere, alaturi de  porc la tava servit cu cartof invelit in bacon crocant.

Pentru  gurmanzi  si  pofticiosi, meniul este desavarsit de un tort de ciocolata si fructe de padure.  Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

 

Ziua 3: 0101

Tinand cont ca, in general, poate cu exceptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat dupa Perinita, prima zi a anului debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita lipoveneasca), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. La care se adauga, bineinteles, specialitatile din peste. Cina din prima zi a anului  este o invitatie la Carnaval. Va rugam, nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste!

Ziua 4: 02.01

In ultima zi, avem sansa sa ne delectam cu peisajele de poveste ale Deltei, de pe pontonul pensiunii. Apoi, ne incalzim cu tuica fiarta, vin fiert si ceai foarte bun, la samovar, preparat special pentru acest eveniment. E momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion de poveste. Marturie vor sta miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Dupa momentul relaxant, vom preda camerele si ne vom lua ramas bun de la paradisul numit Delta Dunarii, cu speranta ca il vom revedea in primavara, cand natura renaste!

Rezerva acum!