Sejururi in Poiana Brasov Romania

(4,2051 stele/10 voturi) Cat de mult iti place Poiana Brasov?

Ofertele Europa Travel

Pentru moment nicio oferta nu este disponibila.

Despre Poiana Brasov

Poiana Brasov, frumoasa statiune montana, denumita si “Poiana Soarelui”, este situata la altitudinea de 1030 de metri si la 13 kilometri de Brasov. Statiunea ofera conditii deosebite de agrement tot timpul anului si este vizitata de numerosi turisti.

Practicarea sporturilor de iarna se face pe cele 3 partii de coborare si slalom urias, pe partia de slalom special, pe cele 2 trambuline si pe partiile pentru amatori, dotate cu instalatie de zapada artificiala si nocturna. Accesul se face cu 2 telecabine, o telegondola si numeroase teleschiuri.

Partii Poiana Brasov:
1 – Partia Lupului (grea) (lungime : 2860m)
2 – Partia Subteleferic (grea) (lungime : 2220m)
3 – Partia Kanzel (grea) (lungime : 450m)
4 – Partia Sulinar (medie) (lungime : 2500m)
5 – Drumul Rosu (usor) (lungime : 4600m)
5a – Varianta Drumul Rosu (usor)
6 – Bradul (usor)(lungime : 465m)

De asemenea aici gasim si terenuri de sport (pentru tenis, minigolf, handbal, baschet), piscine acoperite de inot, centre de fitness, sauna, sali de gimnastica medicala, discoteci, baruri si restaurante etc.

Poiana Brasov este recomandata in tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.

Aerul pur existent aici, puternic ozonat, lipsit de praf si particule care provoaca alergii, presiunea atmosferica relativ scazuta si ionizarea intensa, sunt principalii factorii naturali de cura din aceasta zona.

Temperaturi medii lunare in Poiana Brasov

Maxime   Minime   Temperatura apei  

Localizare harta Poiana Brasov

Coordonate GPS: 45.597825,25.551918

Galerie foto Poiana Brasov

Rezerva acum!