Hotel Olympus 3* - Paralia Katerini
2018 - Sejur 12 nopti Grecia 2018

(3,6751 stele/9 voturi) Cat de mult iti place Hotel Olympus?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
2018 - Sejur 12 nopti individual
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Olympus 3*

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Paralia Katerini, de la poalele Muntelui Olimp, un loc cu deschidere la Marea Egee, cunoscuta pentru nisipul fin, de culoarea aurului, pentru apele limpezi si nu foarte adanci si caldura cu care gazdele isi intampina oaspetii. Asezarea, amplasata in partea de est a prefecturii Pieria, este una dintre perlele Rivierei Olimpului. Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, baruri si cluburi de noapte. Statiunea a primit distinctia „Blue Flag”, adica mare si plaje curate, plus grija pentru mediul inconjurator. Centrul statiunii este plin de magazine de suveniruri, bijuterii si blanuri la jumatate de pret, aduse din celebra Kastoria. Tot de aici, puteti vizita obiective turistice importante din nordul si centrul Greciei sau insula Skyathos.
Facilitati hotel: Hotelul, recent renovat, este situat pe malul marii si dispune de recenptie, restaurant, bar, seif, acces gratuit la internet Wi-Fi, internet corner, imprimanta, etc. La dispozitia soferilor este o parcare publica situata in imediata apropiere.
Facilitati camere: Cele 28 de camere, cu balcon, au grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, aer conditionat, telvizor, frigider.

Website: http://www.hotel-olympus.gr
Transport in Grecia cu Europa Travel!
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Olympus 3*

Hotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel OlympusHotel Olympus