Niciun vot | Acorda o nota

Sejururi externe 2019 - Qawra Malta

Ofertele Europa Travel

Pentru moment nicio oferta nu este disponibila.

Temperaturi medii lunare in Qawra

Maxime   Minime   Temperatura apei  

Localizare harta Qawra

Coordonate GPS: 35.947091,14.416966

Galerie foto Qawra

Excursii optionale in Qawra

TURUL INSULEI GOZO - Tarif 60 Euro/adult si 35 Euro/copil (include ferryboat si lunch)

“ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”; Aceiasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica GOZO.
1. “GOLFUL NIMFELOR” , Xlendi, sat pescaresc, tronat de singurul izvor din Malta, gazda noastra pentru masa de pranz.
2. Fontana - oprire SHOPPING.
3. Biserica, basilica, facatoare de minuni “ TA’ PINU”. Un tur cu autocarul prin locuri in care s-a “ratacit” si Ulise.
4. “FEREASTRA ALBASTRA”, loc feeric unde marea, de un albastru turcoaz, si stancile aramii ne vor da un spectacol de neuitat.
Optional: plimbare cu barca: 3,5 Euro/persoana si timp de baie in mare.

TURUL VALLETTA / MDINA - Tarif 50 Euro/adult si 30 Euro/copil

Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi.
Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta, oras modern dar vechi de peste 400 ani, capitala Marilor Maestri, ce poarta numele celui care a invins turcii in marele asediu. Obiective: CoCatedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, "Orasul Tacerii". Aici veti recunoaste poate scene din filme ca "Gladiatorul" si "Contele de Monte Cristo.

FESTA - Tarif 15 Euro

Maltezii sunt un popor de oameni care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoreste un sfant protector sau eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceste sarbatori. Acolo veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui cu sfinti protectori, procesiuni, focuri de artificii in aer si la sol.

VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE - Tarif 35 Euro/adult si 25 Euro/copil

Prima lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale (Vizita la Palatul Inchizitiei). Geologie - Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie - templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Plimbarea cu barca nu este inclusa in pret - 8 Euro /adult si 4 Euro/copil.

TURUL SICILIEI - Tarif 150 Euro/adult si 90 Euro/copil (catamaran inclus)

Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel ca in maxim 2 ore ajungem in POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita Perla Mediteranei: TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini si vestigii grecesti si romane. In functie de vreme, la intoarcere vom alege intre: cel mai mare vulcan al Europei - ETNA (daca vremea e buna) unde vom ajunge la altitudinea de 2000 m sau bijuteria baroca a secolului XVII, orasul NOTO.

PLIMBARE SI CINA IN SATUL PESCARESC MARSAXLOKK - Tarif 35 Euro/adult si 25 Euro/copil

Cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei - cu o istorie de doua milenii, cand barcile fenicienilor au acostat aici, ce are legatura chiar si cu istoria Romaniei. Portul este plin cu barci colorate, inzestrate cu insemne pagane si simboluri crestine, satul este de o frumusete blajina, ce conserva farmecul trecutului, dar nu ascunde nici cicatricile dobandite in urma perseverentei omului in lupta cu marea. Aici, la malul marii, va invitam la un restaurant cu specific pescaresc, sa servim impreuna preparate din peste specifice insulei.

Adauga o impresie

* Camp obligatoriu
   Acorda o nota:
1000

Impresii

Gravatar
Senior
Cristian

Informatii utile | Protectia Datelor Personale | Harta site
EUROPA TRAVEL SPECIALIST SRL | CUI RO34055205 | J40/1234/2015 | Licenta turism nr. 221/28.11.2018 | Brevet nr. 238/2001
Polita asigurare nr. 3028/2019 | IATA / TIDS: 96041271 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro
Telefon urgente: 0723.153.702; Vanzari: 0720.700.918; Grecia autocar: 0722.357.054; Turcia autocar: 0720.700.913; Circuite: 0722.357.056
 
 
Rezerva acum!