×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Hampton by Hilton Dubai Al Seef 3* - Craciun in Dubai, Emiratele Arabe Unite 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat pe Dubai Creek, Hampton by Hilton Dubai Al Seef ofera o atmosfera destinsa si familiara, in inima agitatiei orasului, fiind perfect pentru exploratorii plini de viata. Vizavi de paraul de la Hampton by Hilton Dubai Al Seef se gaseste Piata de Textile. Mall of Emirates si Burj Al Arab Jumeirah se afla la 20 km de proprietate, iar Burj Khalifa, Dubai Mall si fantanile sunt la 10 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dubai, situat la 9 km.
Facilitati hotel: Hotelul ofera gratuit acces la internet WiFi si parcare privata. Receptia asigura asistenta nonstop, iar personalul vorbeste araba si engleza. Oaspetii pot savura o varietate de preparate culinare in cele 3 restaurante, C.u., Mishmash & 24/7 si Grab-n-Go. Oaspetii se pot relaxa in piscina in aer liber dupa un antrenament electrizant in centrul de fitness ultramodern.
Facilitati camere: Oferind vedere la oras sau la gradina, toate cele 150 de camere au aer conditionat, TV smart prin satelit, Wi-Fi gratuit si pat king-size, queen-size sau twin. Camerele includ un birou si facilitati de ceai si cafea. Baia are dus si articole de toaleta ecologice gratuite.
Website hotel: https://www.hilton.com/en/hotels/dxbalhx-hampton-dubai-al-seef/

Orar de zbor

Compania: HiSky

Bucuresti 10:40 – Dubai 17:20

Dubai 18:20 – Bucuresti 21:20

*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

Rezerva acum!