×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Solana Beach Mauritius - Adults Only 4* - Revelion in Insula Mauritius, Mauritius 2022 - 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: situat pe plaja din Belle Mare, ostatiune uimitoare situata pe coasta de est a insulei, la aprox. 60km deaeroport.
Facilitati hotel: 3 restaurante si 2 baruri.Restaurantul principal al hotelului se numeste Cinnamone (deschis pentrumic dejun, pranz si cina, aici se servesc in regim bufet preparate dinbucataria internationala). Alte restaurante sunt: restaurantul a la carte Pomelo(deschis pentru pranz si cina, serveste delicatese locale si international) sirestaurantul Secrets Corner (deschis doar pentru cina si destinat inexclusivitate adultilor), alegerea ideala pentru o cina romantica. Indigo Bar estesituat langa piscina si este deschis de la ora 10 dimineata pana la miezulnoptii, servind o vasta selectie de cocktailuri exotice. Coco Bar este situatla umbra unor cocotieri, este deschis de la ora 10 la ora 17, serveste bauturispecifice, de la bere locala pana la fresh-uri de fructe.
Hotelul are si 1 piscina exterioara pentru adulti, 1 piscinapentru copii localizata langa mini club, sauna si baie de aburi, centrufitness, volei, 2 terenuri de tenis.
Contra cost - inchiriere bicicleta/scuter, scuba-diving,pescuit, Undersea Walk, minicroaziere.
Dotari camere: 117 camere cu baie proprie cu dus,uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, facilitati pentruceai/cafea, minibar, seif, balcon sau terasa cu vedere la ocean.
Oferta luna de miere: o cina romantica (farabauturi), cadou personalizat in camera, un masaj de 20 min / cuplu / sejur.
Obligatoriu: se aplica doar pentru cuplurile care au maxim 6 luni de la casatorie (se specifica in momentul rezervarii, de asemenea la checkin se va prezinta certificatul de casatorie).
Website hotel: https://southerncrosshotels.mu/solana/

Orar de zbor

Bucuresti 21:25 – Mauritius 13:10

Mauritius 21:15 – Bucuresti 08:50

Compania Austrian Airlines

*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

Rezerva acum!