INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Sentido OBLU Helengeli 4* - Sejur 7 nopti - Revelion in Insulele Maldive, Maldive 2025 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: se afla in atolul de Nord-Male, la 49 km de aeroportul Male, transferul realizandu-se cu barca rapida (calatoria dureaza aproximativ 50 minute).
Facilitati hotel: piscina in aer liber, internet Wi-Fi gratuit, sali de sedinte, servicii de spalatorie/curatatorie, camera de bagaje, restaurante si baruri: Spice (statii de gatit live si bufete, deschise pentru micul dejun, pranz si cina); Just Grill (A la carte, fructe de mare si carne, deschis pentru pranz si cina), Barul Helen's (adiacent la piscina, nopti tematice saptamanal si divertisment de seara). Acces gratuit la internet Wi-Fi, biblioteca. Sala de sport in cadrul centrului de scufundari PADI. Facilitti de agrement, inclusiv volei, badminton, biliard, darts si jocuri de masa. Activitati de fitness si wellness. ELENA Spa: zone de tratament in aer liber, tratamente Ayuvedic, masaje suedeze si thailandeze, reflexoterapie, Reiki si chiar yoga.
Facilitati camere: aer conditionat, plasa tantari, ventilator, TV, dispozitiv iPod docking, DVD/CD player, telefon, seif, minibar, birou, uscator de haine, articole de toaleta, halate de baie, oglinda, prosoape, uscator de par, cabina de dus, balcon/terasa.
Website hotel: http://www.oblu-helengeli.com

Orar de zbor

27.12.2024 Bucuresti (Otopeni) 21:00  -  28.12.2024 Maldive (Male)  05:05

04.01.2025 Maldive (Male) 17:00 – 05.01.2025 Bucuresti (Otopeni) 02:05

Companie: HiSky

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

• tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Rezerva acum!