Facebook

Apartamente Sunny Garden - Nidri
2018 - Sejur avion Lefkada Grecia 2018

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Apartamente Sunny Garden?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
2018 - Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
2018 - Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Apartamente Sunny Garden -

Localizare: Locul preferat de turistii care aleg Lefkada, statiunea Nidri este plina de viata si ofera o buna selectie de taverne cu mancare traditionala, cafenele si cluburi. Vila Sunny Garden este situata in statiunea Nidri, la doar 15 km de orasul Lefkada. Plaja se afla la 350 de metri. Centrul statiunii, cu baruri, restaurante si magazine pentru toate preferintele este la cateva minute de mers pe jos. Inconjurata de verdeata, Vila Sunny Garden este o alegere perfecta pentru o vacanta linistita in familie sau in doi.
Facilitati vila: receptie, parcare, piscina exterioara, bucatarie, terasa, sezlonguri, umbrele. Aerul conditionat se achita separat - 5 euro/zi. Se face curatenie zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba de 2 ori pe saptamana
Facilitati camera: Numarul total de camere este de 13, distribuite pe 2 etaje si impartite in 7 camere duble, 5 studio-uri si 1 apartament. Camerele duble au frigider, pot gazdui 2 persoane si au acces la o bucatarie comuna la acelasi etaj. Studio-urile si; apartamentul pot acomoda pana la 4 persoane. Toate camerele au; baie proprie, balcon/ terasa, frigider, uscator de par, aer conditionat (optional 5 euro/camera/zi), se plateste la vila.

Website: http://www.gregoris-nydri.com/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!