Facebook

Hotel Musses 3* - Koukounaries
Sejur avion Skiathos Grecia 2017

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Musses?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Musses 3*

Localizare: Este situat in binecunoscuta zona Koukounaries (la 350 metri), in apropierea unui lac cu apa sarata (Strofilla) declarat rezervatie naturala si protejat ca atare de municipalitatea din Skiathos. In aceasta rezervatie naturala care se poate traversa in drumul catre plaja, turistii pot intalni lebede, rate, oi si capre. Hotelul are o amplasare ideala si anume langa 5 plaje. Cunoscuta plaja Koukounaries se afla la 350 metri, plaja Agia Eleni renumita pentru cel mai frumos apus de soare din insula se afla la 400 metri, plaja Banana recomandata pentru distractie, muzica si dans se afla la 10 minute distanta, plaja Ambelakia poate fi accesata in 15 minute, iar la plaja Mandraki se poate ajunge cu masina sau pe jos strabatand o padure de pin in aproximativ 20 minute.In fata hotelului se afla statia de autobuz catre orasul Skiathos aflat la 13 km departare.

Facilitati: Piscina, restaurant (unde puteti savura specialitatile bucatariei grecesti), bar la piscina, parcare privata.

Facilitati camere: Cele aproximativ 60 camere de la hotelul Muses sunt spatioase si luminoase. De asemenea, unele camere au o zonă mică de relaxare. camerele sunt dotate cu baie cu dus, balcon. 

Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
comments powered by Disqus
Rezerva acum!