Hotel Vassilikos Beach 3* - Vassilikos
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(4,0051 stele/1 vot) Cat de mult iti place Hotel Vassilikos Beach?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Vassilikos Beach 3*

Localizare Inconjurat de paduri de pini si plantatii de maslini, hotelul Vasilikos Beach 3* este situat la 150 m de plaja si aproximativ 3 km de centrul statiunii Vasilikos.

Dotari camera: Camerele sunt dotate cu baie cu dus, balcon, frigider, telefon, aparat de aer conditionat, seif, televizor.

Facilitati hotel: Hotelul Vasilikos Beach 3* dispune de piscina, Jacuzzi, bar la piscina, gradina, TV, Wi-fi (in zonele publice), bar, barbeque, parcare, receptie, schimb valutar, loc de joaca pentru copii.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Opinia turistilor

„Ne-am bucurat de doua saptamani de vacanta la Vasilikos Beach, la inceputul lunii septembrie. A fost o vacanta foarte relaxanta. Acest hotel ofera intr-adevar cazare de buna calitate, intr-un loc fantastic, la un preț foarte rezonabil!Așteptam cu nerabdare sa ne intoarcem.”Citeste tot articolul..
Website: http://www.hotelvasilikosbeach.gr/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Vassilikos Beach 3*

Hotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos BeachHotel Vassilikos Beach
Rezerva acum!