Hotel Diana 4* - Zante Town
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Diana?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Diana 4*

Localizare:  Hotelul Diana beneficiaza de o locatie centrala, insa linistita in Piata Agios Markos din orasul Zante. Plaja se afla la 5 minute de mers pe jos fata de hotel. Diana Hotel este aproape de Muzeul Solomos si Kalvos, Muzeul Bizantin din Zakinthos, și Solomos Square. De asemenea, în apropiere sunt portul Zakynthos si Biserica Sf. Dionisios. Portul de feriboturi Zakynthos se afla la aproximativ 200 de metri, iar biserica faimoasa Agios Dionisios este la 1 km.

Facilitati hotel: Piscina exterioara, Wi-Fi, restaurant, parcare, receptie 24 de ore, bar / loung. Personalul poate oferi servicii de concierge, servicii de secretariat, si de schimb valutar. Facilitati suplimentare includ o biblioteca, personal multilingv, si facilitati de spalatorie.

Facilitati camere: 50 de camere si 1 apartament dotate cu aparat de aer conditionat, uscator de par, linie telefonica directa, televizor, mini-bar, un seif si balcon sau terasa.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.dianahotels.gr/en/diana-hotel
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!