Hotel King Thiras 2* - Vacanta cu avionul in Santorini, Grecia

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul se afla in apropierea centrului istoric al orasului Fira, la 6 km de aeroportul Santorini si 11 km de pitorescul oras Oia. Caldera se afla la oplimbare de 1 minut. In imediata apropiere a hotelului se gasesc diverse restaurante si baruri.
Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu baie proprie cu dus sau cada, TV, radio, telefon, uscator de par.
Facilitati: Hotelul dispune de receptie, zona de servit micul dejun, bar, gradina, biblioteca, concierge, camera de depozitare a bagajelor, aer conditionat, incalzire, seif.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel.
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Orar de zbor

Zbor direct Bucuresti-Santorini, compania TAROM

Rezerva acum!