INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Odyssee Park 4* - Vacanta in Agadir, Maroc 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Odyssee Park este situat in inima zonei turistice din Agadir, la doar 250 de metri de plaja sa privata și la 100 de metri de centrul orașului.
Facilitati hotel: Hotelul ofera un centru spa, o piscina in aer liber si un centru de fitness. Dupa o zi la plaja, oaspeții se pot bucura de un bufet la restaurant sau la snack baruri și de bauturi racoritoare la piscina și in gradina. In fata hotelului este disponibila o parcare publica.
Facilitati camere: Camerele au aer conditionat, sistem de incalzire si baie moderna. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iar unele au vedere la piscina sau la gradini.
Website hotel: https://www.odysseepark.com/

Orar de zbor

• Bucuresti (OTP) 12:45 - Agadir (AGA) 15:45
• Agadir (AGA) 16:30 - Bucuresti (OTP) 23:00

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: Pasaport valabil inca cel putin 3 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informatii si documente pentru viza turistica: Nu este necesara viza turistica.
• Pentru a li se permite îmbarcarea, pasagerii trebuie să facă dovada efectuării unui test molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, prelevat cu cel mult 72 de ore anterior călătoriei. De asemenea, la sosirea în Maroc trebuie să completeze o fișă de sănătate. Copiii mai mici de 11 ani sunt exceptați de la prezentarea testului molecular cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2.• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel (vezi detalii).
• Informarea de plecare care va contine documentele si informatii cu privire la: locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor/reprezentantiilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.

Rezerva acum!