INFORMARI PENTRU CALATORIE

Europa prin Europa Travel

De ce Europa prin Europa Travel?

Trasee alese cu grija, de specialisti cu peste 20 de ani de experienta, ce testeaza si verifica personal fiecare circuit, fiecare hotel.
Ghizi profesionisti, avand capacitatea de a transforma calatoriile in experiente unice, altfel greu de atins pe cont propriu.
Vizitarea obiectivelor turistice cu EUROPA TRAVEL reprezinta mai mult decat simpla vizionare a unor obiective; veti vedea comorile ascunse ale locurilor vizitate, cunoscute doar de localnici.
Curatenie si confort, iata ce caracterizeaza, in esenta, hotelurile alese pentru popasurile de pe traseu.
Autocare impecabile, dotate cu tot ceea ce este necesar pentru calatorii confortabile si soferi profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, cu experienta de sute de mii de kilometri pe drumurile europene.
Un raport calitate/pret imbatabil, asigurat de forta de negociere a grupului si de volumul serviciilor contractate, permitand practicarea unor tarife cu adevarat low-cost.
Europa pentru toti!
In ultimii ani, turistii romani au dovedit un apetit crescut pentru destinatii de vacanta mai putin cunoscute, iar agentiile de turism nu au intarziat sa vina in intampinarea asteptarilor lor. Asa s-a nascut proiectul 'Toata Europa prin Europa Travel', prin care, impreuna cu cea mai mare agentie low cost din Romania, am reusit sa vizitez toate tarile Batranului Continent. Europa Travel este singura agentie de la noi din tara care a sustinut un asemenea proiect.
CIPRIAN ENEA | consultant in turism, tvtravel.ro
Astazi as vrea sa va scriu putin despre unele dintre ofertele Europa Travel si aici ma refer in special la partea de circuite. Eu obisnuiesc sa calatoresc destul de mult mai ales in city-break-uri si circuite si de aceea pot spune ca am oarece expertiza pe acest domeniu. Asadar, Europa Travel ofera la vanzare vacante in circuite create in special in Europa. Vorbim aici in special despre Italia, Polonia, Portugalia, Scotia, Croatia, Cehia, Tarile Nordice, Marea Britanie, Muntenegru, Franta, Benelux, dar si destinatii din America, Asia sau Africa. Recomand circuitele Europa Travel..."
RAZVAN PASCU | consultant in turism si blogger, razvanpascu.ro
"M-am bucurat enorm pentru oportunitatea de a trai o minunata excursie, pot spune ca sunt inca euforica, intrucat a fost asa cum mi-am dorit-o. Am avut oportunitatea de a vedea locuri si lucruri minunate, am cunoscut persoane simpatice, vremea a fost prielnica si risipirea resurselor financiare fara nici un fel de regret, am perceput amploarea ce o capata viziunea asupra lumii, asupra vietii. Va multumesc pentru seriozitate, va doresc cat mai multa sanatate si cat mai multe realizari. Toate cele bune pana la urmatoarea colaborare!
FLORENTINA TOMA | turist Circuit Grecia, 20.09.2012

Rezerva acum!