INFORMARI PENTRU CALATORIE

Informare privind vacantele programate in lunile urmatoare

Dragi turisti,

Tinand cont situatia actuala, dorim sa va informam ca pana in acest moment nu s-a luat o decizie cu privire la programul turistic achizitionat de dumneavoastra prin intermediul agentiei EUROPA TRAVEL.
Suntem in contact permanent cu partenerii interni si mai ales externi, care au incasat deja mare parte din valoarea serviciilor, precum si cu transportatorii aerieni si rutieri si analizam toate optiunile, inclusiv cele determinate de o prelungire a pandemiei ori a starii de urgenta.
Avand in vedere ca mai avem o perioada de cel putin 45 de zile pana la inceperea sezonului estival, va vom informa cat mai des si cat mai exact cu privire la evolutia situatiei, din punct de vedere turistic.
Azi, 16 martie 2020, nu avem inca niciun motiv legal pentru anularea programelor ce ar urma sa se deruleze dupa data de 1 mai, orice solicitare de reziliere unilaterala fiind supusa conditiilor contractuale.
Tinand cont ca pentru vacantele programate in intervalul 15 martie - 30 aprilie majoritatea turistilor nostri au optat pentru reprogramare, presupunem ca aceasta optiune va fi si prima propunere in cazul nefericit al prelungirii situatiei actuale.
Vom reveni indata ce vom mai multe informatii, inclusiv pentru a va comunica anularea certa a programului turistic, daca este cazul.
In orice situatie, va rugam sa retineti ca vom face tot ceea ce depinde de noi sa gasim cea mai buna solutie, in conditiile date.
In perioada starii de urgenta nu vom fi prezenti fizic in sediul agentiei, dar ne veti gasi on-line sau telefonic.

Va multumim pentru intelegere!

Rezerva acum!