Hotel Minamark Beach Resort 4* - Paste cu avionul in Hurghada, Egipt

Tarife de la 20 euro

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. MinaMark Beach Resort se află în zona Sakala, în centrul orașului Hurghada.
Facilitati hotel: Complexul oferă all inclusive, camere luminoase și moderne, piscină în aer liber, zonă de plajă privată și mai multe restaurante. Hotelul pune la dispoziție și 3 restaurante à la carte de calitate superioară. Puteți să savurați mâncăruri din bucătăria italiană la restaurantul italian Piccola, mâncăruri libaneze la restaurantul Sultana și pește la restaurantul Sea Bride, cu vedere frumoasă la mare și plajă. Hotelul oferă masaje de relaxare, tratamente și baie turcească într-unul dintre cele mai bune centre spa din centrul orașului. Copiii beneficiază loc de joacă.
Facilitati camere: Camerele luminoase, moderne de la MinaMark Resort dispun de aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Băile sunt dotate cu articole de toaletă și uscător de păr.

Website hotel: http://www.minamark.com

Orar de zbor

Compania aeriana Corendon:
• Bucuresti Otopeni 10:00 - Hurghada 13:20
• Hurghada 06:00 – Bucuresti Otopeni 10:10
Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Rezerva acum!