Grecia 2020: Tradiția vacanțelor perfecte continuă

grecia 2020

Dacă iubiţi să călătoriţi și ați ajuns măcar odată în însorita Grecie, sigur ea a devenit un loc în care veți reveni cu drag ori de câte ori se ivește ocazia. Grecia este atât de uimitoare pentru că este atât de diversă. Are totul, de la plaje superbe de marmură și spectaculoasele biserici albastre și albe, până la orașe vibrante și mâncare delicioasă.

Grecia nu este doar o destinație frumoasă, cu peisaje deosebite, cu o arhitectură distinctă și mâncarea incredibilă, ci este și foarte accesibilă. Ofertele de cazare Grecia 2020 sunt nenumărate iar oameni din întreaga lume călătoresc în Grecia pentru faimoasele insule, pentru plaje și pentru orașele sale încărcate de istorie.

Locuri de văzut și lucruri de făcut în Grecia 2020

Explorați trecutul

Grecia este locul în care a început civilizația antică europeană și oriunde te-ai întoarce, vei găsi ruine vechi de mii de ani. Începeți la Atena cu muzeele, Acropola și ruinele din jur (Agora este minunată), apoi porniți să explorați ruinele Delphi, Sparta și Creta. Dacă iubiți istoria, veți iubi Grecia.

Bucuraţi-vă de soare în Corfu

Insulele Greciei sunt multe dar însoritul Corfu de pe coasta de vest a Greciei este, de asemenea, un loc bun pentru a vă bucura și de plajă. Este o destinație populară şi cu ofertele actuale pentru charter Grecia 2020 este mult mai uşor să ajungeţi pe insula Corfu.

Mergeţi în Santorini

Deși este una dintre numeroasele insule grecești, mulți consideră că Santorini este cea mai spectaculoasă. În afară de peisajul frumos și prezența vulcanică, este un loc uimitor pentru camping pe malul mării, tururi vinicole, scufundări și multe altele. Ofertele de cazare Grecia nu lipsesc, astfel încât să vă puteţi bucura pe deplin de frumuseţea insulei.

Alegeţi Creta

Creta, locul natal al civilizației din întreaga lume. Insula cu modificări consecutive de peisaje atrage turiştii. Creta este cea mai mare insulă din Grecia. Este o insulă care are totul. Munți înalți, plaje deosebite şi peisaje care vă taie respiraţia. În Creta veți găsi unități hoteliere de lux, apartamente și camere de închiriat, care în combinație cu ospitalitatea exemplară a oamenilor, creează condiții idilice pentru vacanțe de neuitat. Vacanțele în Creta sunt accesibile, asta datorită faptului că există charter Grecia 2020 şi oferte de cazare pentru toate buzunarele.

cele mai colorate orase ale Greciei

Insula Evia – o destinaţie de vis

Insula Evia este una dintre cele mai apropiate de Atena și totuși este una dintre cele mai necunoscute. Totuşi, există multe oferte de cazare în Grecia şi insula Evia a fost și rămâne o destinație populară pentru vacanța de vară.

Exploraţi plajele din Halkidiki

Halkidiki este una dintre cele mai bune destinații pentru vacanțele de vară. Există nenumărate oferte de cazare Grecia din care puteţi alege. Plajele din Halkidiki vă așteaptă să le explorați. Bucurați-vă de soare și trăiți o experiență de neuitat cu familia. În timpul vacanței, vă recomandăm să vizitați plajele frumoase din zonă, cum ar fi Glarokavos din Pefkohori. Bucurați-vă de barurile plajelor din Paliouri, stațiunea Sani, plaja Ai Giannis, Spathies din Sithonia, Tristinika și Toroni, exotica faimoasă plajă Kavourotripes, plaja Karidi din Vourvourou și restul celor 52 plaje care deţin certificatul Blue Flag din Halkidiki.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...


De asemenea s-ar putea sa-ti placa

Bagaj de vacanță. Ce să porți în Bulgaria

E mijlocul lunii iunie iar vacanțele la plajă sunt în topul dorințelor noastre. Destinația verii: Grecia, bineînțeles. Însă, dacă ne aflăm printre nefericiții care nu au parte de concediu în plină vară, gândurile ne zboară la cea mai apropiată destinație nouă: Bulgaria. O țară prietenoasă, cu un litoral frumos și numeroase hoteluri all inclusive în […]

Pe insula neschimbată de timp

Zile leneșe la plajă, nisipuri albe și taverne cu grădini verzi – bun venit într-o vacanță în Skiathos, insula neschimbată de timp. Deși mică, destinația are o listă lungă cu fani. Și nici nu-i de mirare. De la plaje, la mănăstiri ascunse, de la grote, la scene de film, Skiathos le întrunește pe toate. Este […]

Top peisaje instagramabile din Grecia? Iată lista de care ai nevoie

Grecia este un adevărat tărâm magic pentru vânătorii de peisaje instagramabile. Fiind un leagăn al civilizației, aceasta s-a conturat de-a lungul timpului într-o atracție turistică magnetizantă. Este o destinație perfectă pentru gurmanzi, pentru iubitorii de plaje perfecte, pentru cei care caută istorie, sau pentru cei care doresc să descopere o arhitectură deosebită. Ceea ce este […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =